Zināšanas saimniekošanai

STOKKER AGRITECH klientu dienas


04.04.2014, 10:00, Jelgavā,P. Lejiņa ielā 2, STOKKER AGRITECH teritorijā

4. un 5. aprīlī Jelgavā, STOKKER AGRITECH teritorijā (P. Lejiņa ielā 2) notiks vērienīgas klientu dienas. Tajās tiks prezentēti divi jauni zīmoli, kas papildinās uzņēmuma piedāvātās traktortehnikas klāstu. Darbībā varēs izmēģināt arī jau zināmo JCB tehniku, uzzināt par dārza tehnikas jaunumiem un pat iemācīties izgatavot putnu būrīti.

4. aprīlī no plkst. 10.00 līdz plkst. 17.00 un 5. aprīlī no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00 būs iespēja apskatīt lielāko P Ö TTINGER tehnikas klāstu Baltijā un TECNOMA miglotājus, kā arī citu jau zināmo zīmolu lauksaimniecības tehniku. Interesenti varēs veikt izmēģinājuma braucienus, kā arī uzzināt par jaunumiem un jau pārbaudītām vērtībām STOKKER tirdzniecības centru sortimentā – dārza un meža tehniku, kokapstrādes instrumentiem un uzkopšanas tehniku.

Abu dienu laikā interesenti varēs saņemt speciālistu konsultācijas par finansējuma iespējām gan lauksaimniecības tehnikas, gan instrumentu un iekārtu iegādei. No visiem reģistrētajiem pasākuma apmeklētājiem noslēgumā tiks izlozēts viens laimīgais, kurš saņems vērtīgu pārsteiguma dāvanu. Arī jaunākajiem pasākuma apmeklētājiem būs sarūpētas dažādas aktivitātes.

Šāda veida klientu dienas ar iespēju aktīvi darboties un izmēģināt tehniku notiek divas reizes gadā – rudenī un pavasarī, gūstot lielu apmeklētāju interesi. Pērn rudenī pasākumu apmeklēja ap 400 cilvēku.

STOKKER AGRITECH ir Igaunijas uzņēmumu grupas AS Mecro uzņēmums, kurš Latvijā tika dibināts 2009. gadā, attīstoties darbam lauksaimniecības nozarē. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība un pēcpārdošanas servisa nodrošināšana. Uzņēmums pārstāv tādus lauksaimniecības tehnikas zīmolus kā P Ö TTINGER, JCB, FLIEGL, TECNOMA, STROM-BEDNAR un JUNKKARI.

Informāciju sagatavoja STOKKER AGRITECH sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Neimane.



Atbildīgais
STOKKER AGRITECH

Izziņas

Elīna Neimane


Sabiedrisko attiecību speciāliste


Mob: +371 25423526


Tel: + 371 67245590


E-pasts: elina.neimane@stoller.lv


STOKKER AGRITECH


Krasta iela 42, LV-1003, RĪGA


www.agritech.lv

AgroPols

x

Paroles atgadināšana