Zināšanas saimniekošanai

Kuldīgas pusē nozagts ievērojams daudzums lauksaimniecības ķīmijas; policija aicina lauksaimniekus uzmanīties

Kārlis Lithens, Nac.ag. LETA
30.04.2014

Policija aicina lauksaimniekus uzmanīties no personām, kuras varētu ierasties pie viņiem mājās un mēģināt pārdot dažādus augu aizsardzības līdzekļus un mēslojumu, jo 22. aprīlī Kuldīgas pusē konstatēta vērienīga šīs lauksaimniecības ķīmijas zādzība, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos Signe Šteinberga.

22. aprīļa rītā konstatēts, ka kādā zemnieku saimniecībā Kuldīgas pusē, atlaužot durvis, iekļūts angārā un no tā nozagts liels daudzums augu aizsardzības līdzekļu un augu mēslojuma: "Tango Super", "Cantus", "Terpāls", "CYC10 Cikocels", "Decis Mega", "Yaravita Brassitrel", "Yaravita Bortac", "Yaravita Gramitrel", "RutterAA", "Biathlon 4D", "MedaxTOP", "Reglone Super", "Proteus OD", "Danadim", "Espo Combi Tops". Nozagtās lauksaimniecības ķīmijas vērtība lēšama vairākos tūkstošos eiro.

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess visu apstākļu noskaidrošanai, notiek izmeklēšana.

Policija aicina iedzīvotājus uzmanīties no personām, kuras var ierasties lauku sētā un piedāvāt iegādāties minētās vielas "no rokas" par zemākām cenām. Šādos gadījumos vai arī tad, ja ir kāda cita noderīga informācija par nozagtajām mantām, policija aicina ziņot, zvanot uz tālruņa numuriem 63404602, 63404569, 63404569 vai vēršoties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

Nac.ag. LETA

x

Paroles atgadināšana