Zināšanas saimniekošanai

www.lietotatehnika.lv – visa lietotā lauksaimniecības un celtniecības tehnika vienuviet

AgroPols
23.03.2015

STOKKER un STOKKER AGRITECH piedāvātās lietotās tehnikas klāsts tagad ir ērti pārskatāms interneta vietnē www.lietotatehnika.lv. Tur redzama gan celtniecības un lauksaimniecības, gan arī komunālā tehnika, kas pieejama visiem interesentiem Baltijas valstīs. Mājaslapā redzams tehnikas apraksts, darba stundu skaits, cena un atrašanās vieta.

Lietotās tehnikas klāstā ir gan lauksaimniecības traktori, miglotāji, sējmašīnas un augsnes apstrādes tehnika, gan arī celtniecībā izmantojamie ekskavatori un ekskavatori – iekrāvēji.

Izvēloties iegādāties tehniku no uzņēmuma nevis no kādas privātpersonas, klients var būt pārliecināts, ka tā ir kvalitatīva un servisā rūpīgi pārbaudīta. STOKKER servisa centros arī lietotai tehnikai tiek nodrošināts tieši tāds pats serviss kā jaunai.

Par uzņēmumu:

STOKKER ir tirdzniecības centru zīmols, kura īpašnieks ir Igaunijas uzņēmumu grupa AS Mecro. Grupa dibināta 1991. gada pavasarī un šo gadu laikā atvērusi jau 29 tirdzniecības centrus lielākajās Baltijas valstu pilsētās. Tirdzniecības centru tīkls STOKKER Latvijā oficiāli pārstāv pasaulē labi pazīstamus celtniecības, lauksaimniecības, rūpniecības, automašīnu industrijas, mežsaimniecības, uzkopšanas un komunālās tehnikas zīmolus – JCB, AMMANN, NEW HOLLAND AGRICULTURE, PÖTTINGER, TECNOMA, KÄRCHER, METABO, ECHO, VALVOLINE, MULTIONE u.c. Tiek piedāvāti arī tehnikas servisa pakalpojumi un plašs rezerves daļu klāsts.

Informāciju sagatavoja sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Neimane.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana