AgroPols

Harkovas uzbrukums bija veiksmīga epizode, tomēr izvirzītos reālos mērķus UA nesasniedza

Anderss Beverens, AgroPols
19.09.2022

Es noteikti nevaru pretendēt, ka spēju paredzēt notikumus - man ir tikai sajūtas. Kas, protams, var būt (un bieži ir!!!) kļūdainas. 

Pašlaik man tās saka, ka Harkovas uzbrukums bija diezgan veiksmīga epizode.

Bet savus uzbrukumam izvirzītos reālos mērķus UA tomēr nesasniedza  - Izium grupa netika ielenkta un iznīcināta. Limanu neieņēma un uzbrukums Luhanskas virzienā ir neglābjami iebuksējis., Zaporižjes frontē neko neizdarīja.

Un arī Hersonas frontē neviens no izvirzītajiem operatīvi stratēģiskajiem mērķiem pašlaik nav sasniegts. Ar nežēlīgiem zaudējumiem Andriivkas- Davidov Brid placdarma rajonā, arī dažās citās dienvidu un vidienas frntes rajonos. Nav pat zīmes par RU grupējuma pāršķelšanu. Arī šāviņu un degvielas RU armijai joprojām netrūkst- Dņepras šķērsošanas loģistika ir traucēta, bet ne tuvu nav apturēta. Ir tikai daži ieņemti ciemi, Bet nu jau vairāk nekā mēnesi vērojama cenšanās uzturēt leģendu par sekmīgo Hersonas uzbrukumu.

Ir labi, ka iniciatīva ir pārgājusi UA pusē. Tomēr līdz uzvarai ir dramatiski tālu vēl. Un RU spēku cīņas gars ne tuvu nav salauzts. Viņi neuzvarēs. Bet arī tik drīz nezaudēs. UA ir par maz lidmašīnu un helīšu. Ar zemes spēkiem vien šo karu nevar uzvarēt. Tie būs vēl mēneši...

Tā saka manas šodienas sajūtas. 
Bet par VVP... Nu nav jau viņš tur solists. Nebūs viņš - būs cits - tā vara ir nežēlīgi stipra. joprojām. Viņi patiešām dzīvo ar ticību, ar pārliecību, ka UA ir viņu zeme. Kuru viņi tagad atbrīvo. Un tā nav tikai VVP reliģija...

AgroPols

x

Paroles atgadināšana