Citas ziņas sadaļā
Vadošie Latvijas kooperatīvi Latraps un VAKS izveidojuši jaunu uzņēmumu ASNS Ingredient ar mērķi Jelgavā būvēt dzelteno zirņu proteīna ražotni
«Latraps» sadarbībā ar vācu «Pfeier & Langen» attīstīs zirņu proteīna ražotni Jelgavā
SCE E-Piim jaunā rūpnīca sākusi darbu. Un Orklas jaunā cepumu fabrika arī
LATRAPS spēks aug augumā
Lauksaimnieku kooperatīvi pērk ostas termināli
"Rīgas Dzirnavnieks" auzu audzēšanas programmā šogad piedalīsies 30 zemnieku saimniecības
Iecienītajam konditorejas zīmolam "Staburadze" jauna vizuālā identitāte
"Laima" piedalās lielākajā Krievijas pārtikas un dzērienu izstādē
"Maxima Latvija" par 50% samazina gurķu importu, dodot priekšroku vietējai produkcijai
Aldaru ieguldījums novērtēts
Ziņas no biznesaPareizais ceļšJana Gavare, Dienas Bizness
04.09.2009 Laikrakstā "Dienas Bizness" rakstīts, ka "Pure Food" dibinātājs Aivars Žimants šogad pelnīti atzīts par Gada cilvēku pārtikas nozarē Latvijā. Viņš apgalvo, ka peļņa viņa uzņēmējdarbībā nekad nav bijis galvenais. "Mana prioritāte ir cilvēciskās attiecības un attieksme, viss pārējais ir pakārtots," teic A. Žimants. Pašlaik "Riga Food" mēnesī saražo ap 800 t ievārījuma, bet viena no pirmajām uzņēmuma profesionālajām iekārtām ir 50 litru tilpuma katliņš, kas iegādāts pirms 16 gadiem. Sākumā uzņēmumā bijuši tikai seši darbinieki, tagad jau - 170. Ievārījuma biznesa ideja sākusies ar to, ka radās vajadzība pārstrādāt Pūres dārzkopības stacijā izaudzētās ogas, kuras nebija iespējams pārdot svaigas. "Pure Food" īpašnieks ir pārliecināts, ka viņu pavada veiksme. |