Zināšanas saimniekošanai

7. kārtas projektu iesniegumu pieņemšana pasākumā "Atbalsts uzņēmuma radīšanai un attīstībai (ietverot ar lauksaimniecību nesaistītu darbību dažādošanu)""


26.04.2011

Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākumam"Atbalsts uzņēmuma radīšanai un attīstībai (ietverot ar lauksaimniecību nesaistītu darbību dažādošanu)" saskaņā ar Ministru kabineta 2010. gada 9. februāra noteikumiem Nr. 132 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā pasākumam "Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai (ietverot ar lauksaimniecību nesaistītu darbību dažādošanu)"".

Projektu iesniegumu pieņemšana 7. kārtai pasākumā "Atbalsts uzņēmuma radīšanai un attīstībai (ietverot ar lauksaimniecību nesaistītu darbību dažādošanu)"" notiks no 2011. gada 26. aprīļa līdz 2011. gada 27. maijam ar kopējo pieejamo publisko finansējumu:

  1. aktivitātei, kas saistīta ar kurināmā ražošanu no lauksaimniecības un mežsaimniecības produktiem - 2 000 000 LVL (divi miljoni latu) apmērā;
  2. pārējām aktivitātēm - 8 000 000 LVL (astoņi miljoni latu) apmērā.

Pasākuma projektu īstenošanas beigu datums, ja tiek veiktas investīcijas ražošanas pamatlīdzekļu iegādei, ir viens gads, ja tiek veikta būvniecība un rekonstrukcija - divi gadi no Lauku atbalsta dienesta lēmuma pieņemšanas par projektu iesniegumu apstiprināšanu.



Informācija

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs vai centrālā aparāta Klientu apkalpošanas daļā (308. kab.).


Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājaslapā www.lad.gov.lv, sadaļā - ES atbalsts / Lauku attīstības programmas pasākumi.


Centrālā aparāta un reģionālo lauksaimniecības pārvalžu adreses ir uzrādītas mājaslapāwww.lad.gov.lv.


Publikācija LR oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis"



Atbildīgais
LAD

Lauku atbalsta dienests (LAD)

x

Paroles atgadināšana