Labās ziņas

ZM un sociālās palīdzības un kultūras un mākslas veicināšanas organizācijas paraksta nodomu protokolus par LVM ziedojuma saņemšanu

Dagnija Muceniece, LR Zemkopības ministrija (ZM)
20.11.2012

Otrdien, 20. novembrī, Zemkopības ministrijā tika parakstīti nodomu protokoli par sociālās palīdzības un kultūras un mākslas veicināšanu ar Zemkopības ministrijas partneriem šajās jomās: fondu „Ziedot”, Latvijas Bērnu fondu un Latvijas Samariešu apvienību, kā arī Valsts Kultūrkapitāla fondu un Kultūras ministriju. Nodomu protokoli paredz, ka minētās organizācijas saņems AS „Latvijas valsts meži” (LVM) 2012. gadā ziedotos finanšu līdzekļus, lai tālāk lemtu par to sadali dažādu atbalsta projektu pretendentiem un administrētu šo projektu īstenošanu.

„Esmu gandarīta, ka AS „Latvijas valsts meži” arī ekonomiskās krīzes laikā mācēja strādāt ar peļņu, nomaksājot no tās būtisku daļu valstij nodokļos, kā arī rodot iespēju ar ziedojumiem atbalstīt sociālo aizsardzību, mākslu, kultūru, zinātni un sportu,” uzsvēra zemkopības ministre Laimdota Straujuma.

Nodomu protokolu par sociālās palīdzības veicināšanu, LVM ziedojot šim mērķim 420 000 latu, parakstīja zemkopības ministre Laimdota Straujuma un fonda „Ziedot” valdes locekle Rūta Dimanta, piedaloties Latvijas Bērnu fonda un Latvijas Samariešu apvienības vadības pārstāvjiem.

Nodomu protokolu par kultūras un mākslas veicināšanu, LVM šim mērķim ziedojot 560 000 latu, parakstīja kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende un Valsts Kultūrkapitāla fonda direktors Edgars Vērpe.

LR Zemkopības ministrija (ZM)

x

Paroles atgadināšana