Sociālpolitika

LSM: "Mieriņas izteikumi – "priekšvēlēšanu retorika"?"

Anderss Beverens, AgroPols
22.09.2023

Un ļoti piekrītu šajā rakstā citētajam Lelde Metla-Rozentāle viedoklim: "Es gan drīzāk domāju, ka tas ir tāds mēģinājums šobrīd iziet no situācijas. Mēs redzam šo vienošanos, ka faktiski ZZS ir acīmredzot apsolījusi, ka viņi publiski nekur Lembergu nepieminēs. Vienlaikus viņi nevienā brīdī nav pateikuši, ka viņi norobežojas no Lemberga, atsakās no Lemberga vai kā citādāk reāli rīkojas. Faktiskā rīcība ir nerunāt par Lembergu".
Vienkārši nerunāt. Un nenorobežoties.
Saliekot kopā šo raksta situāciju ar Aivars Markots stāsta https://ej.uz/mz5c vienu no noslēguma teikumiem: "Pec manas info, viens no darijuma nosacijumiem ar rinkiju ir bijis solijums, ka lembim piespriestais sods bus tada apjoma, kadu vins jau nosedejis", būs interesanti pavērot tiesas spriedumu.
Ja tas tiešām izpildīsies, mēs būsim guvuši ciešu pamatu sapratnei par tiesu neatkarību.
Un saruna par "tā ir politiskā korupcija" vs "tā ir parasta politiskā vienošanās" tad būs ieguvusi jaunu vilkmi. Tiesiskajā valstī, kā mīlam teikt.
Vēl maijā sarunās draugiem par iespējamo valdības maiņu pēc prezidenta vēlēšanām, teicu, ka tas ir pilnīgi iespējami: "nemainot neko patiesajās iekšējās attiecībās, lembisti vienkārši publiski norobežosies no viņa apmaiņā pret viņa tiesisko imunitāti, un jaunā valdība būs gatava".
Pagaidām izskatās, ka pat reāla norobežošanās nav bijusi nepieciešama: partijai "Latvijai un Ventspilij" joprojām ir sadarbības līgums ar ZZS. Un šīs partijas līderis (valdes priekšsēdētājs) joprojām ir AL... (skatāmies https://ej.uz/8fqg)
Viss pārējais EvikaS, viņas partijbiedru un Pro stāstītais ir, tieši sakot, daiļpļūtīšana. Tēlaini sakot - selektīvā akluma uz ziloņa ievērošanu 100 kvadrātmetru mājā tēlošana.
To rāda konkrēto partiju un to apvienības darbi.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana