Politikas jaunumi

EESK vērtē Kopējās lauksaimniecības politikas perspektīvas pēc 2013.gada

Jānis Krastiņš, Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā
11.10.2009

Šodien, 12.oktobrī plašsaziņas līdzekļu pārstāvji tiek aicināti uz preses konferenci ar Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejas pārstāvjiem no Latvijas, kuri informēs par paveikto Kopējās lauksaimniecības politikas perspektīvas iezīmēšanā pēc 2013.gada.


EESK vērtē Kopējās lauksaimniecības politikas perspektīvas pēc 2013.gada

Pirmdien, 12.oktobrī plašsaziņas līdzekļu pārstāvji tiek aicināti uz preses konferenci ar Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejas pārstāvjiem no Latvijas, kuri informēs par paveikto Kopējās lauksaimniecības politikas perspektīvas iezīmēšanā pēc 2013.gada.

Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejas (EESK) Latvijas pārstāvji preses konferencē informēs par pēdējā EESK plenārsesijā pieņemtajiem atzinumiem par "Kopējās lauksaimniecības politikas perspektīvas pēc 2013. gada".

Preses konferencē piedalīsies:

• Armands Krauze, Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) valdes priekšsēdētājs, Latvijas Biškopības biedrības valdes priekšsēdētājs

• Viesturs Kociņš, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Ārējās tirdzniecības dokumentu daļas vadītājs

• Pēteris Krīgers, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) priekšsēdētājs

• Iveta Šulca, Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāja.

Preses konference notiks pirmdien, 12. oktobrī plkst. 13.00 ES mājā, Aspazijas bulvārī 28, 6.stāvā

UZZIŅAI: Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komiteja nodrošina organizētās pilsoniskās sabiedrības dažādu ekonomisko un sociālo aprindu pārstāvību. Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komiteja (EESK) ir 1957.gadā uz Romas līguma pamata nodibināta padomdevēja iestāde, kas pārstāv darba devējus, arodbiedrības, lauksaimniekus, patērētājus un citas interešu grupas. Ar to ES Padomei, Eiropas Parlamentam un Eiropas Komisijai ir jāapspriežas pirms lēmumu pieņemšanas par ekonomikas un sociālo politiku. EESK darbojas 344 locekļi, no kuriem septiņi ir no Latvijas

Izvērstāka informācija tīmekļa vietnē: http://www.eesc.europa.eu/index_lv.asp

Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā

x

Paroles atgadināšana