Politikas jaunumi

Jānis Dūklavs: Piena iepirkuma cenas ir kritiskas

AgroPols
27.05.2016

Pirmdien, 30.maijā pl. 21:00 raidījumā "Re:TV Intervija" zemkopības ministrs Jānis Dūklavs skaidros valdības piešķirtā atbalsta svaigpiena ražotājiem devumu nozarei, iezīmēs potenciālos risinājumus piensaimniekiem situācijā, kad piena iepirkuma cena ir par trešdaļu zemāka, nekā ražošanas pašizmaksa, kā arī skaidros notiekošo citās aktuālajās jomās nozarē.

J. Dūklavs: Cenas, kādas pašreiz ir piena iepirkumam, ir kritiski zemas, ne tikai zemas. Līdz ar to - visa situācija piena lopkopībā veidojas arvien kritiskāka.

Raidījumā ministrs akcentēs nozīmi turpināt apgūt pieejamos Eiropas Savienības fondu līdzekļus. Tāpat tiks runāts par gadiem diskutēto ieceri samazināt PVN pirmās nepieciešamības pārtikas precēm, izaicinājumiem gaļas lopu audzēšanā un citiem jautājumiem.

Raidījums "Re:TV Intervija" ik pirmdienu plkst. 21:00 kanālā Re:TV skar tematus, kas ir nozīmīgi Latvijas reģionos, tostarp veselību, izglītību, kultūru, drošību, tehnoloģiju attīstību, sociālos jautājumus un citus. Situāciju reģionos ilustrē arī reģionālo televīziju sagatavoti sižeti. Raidījumu vada Elīna Rubule.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana