Citas ziņas sadaļā
Pērn un šogad
LOSP: mainījusies akcīzes nodokļa atmaksa par dīzeļdegvielu
Ķīnieši vērš skatu uz Igaunijas laukiem
Jaunā ūnija apdraud mūsu ražotājus, īpaši cūkaudzētājus
Samazinās ES ābolu imports
Ukrainā prognozē ābolu importa palielinājumu
Krievija interesējas par Holandes sīpoliem
Polijā dārgāki galviņkāposti un galda bietes
Izlasa tikai katrs piektais
A/S Preiļu siers ņirgājas par zemniekiem un zemnieku kooperatīviem
AgroPolsNīderlandē sertificēs arī kafejnīcas un restorānusMārīte Gailīte, AgroPols
04.01.2010 No 2010. gada 1. janvāra Nīderlandē tiek īstenota sertificēšanas iestādes Skal speciāli izstrādātā kafejnīcu un restorānu sertificēšanas programma. Tās pamatā ir ēdienu gatavošanai izmantoto bioloģisko produktu īpatsvars salīdzinājumā ar konvencionāliem produktiem. Tas nozīmē trīs līmeņus: bronzas, sudraba un zelta, kas attiecīgi atbilst bioloģisko produktu īpatsvaram - 40%, 60% un 80%. Šo rādītāju noteiks 8 produktu grupās, lai nodrošinātu plašu ēdienkarti. Sertificēšanai var pieteikties kafejnīcas un restorāni, kā arī piegādātāji. Avots: www.agf.nl, 18.12.2009. |