Ārzemju tirgos

"Food Union" izstādē Francijā prezentē 40 piena produktus un saldējumus

Linda Mežgaile, Food Union
20.10.2014

Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union piedalās vienā no lielākajām pārtikas izstādēm pasaulē - SIAL 2014, kas notiek Parīzē no 19.oktobra līdz 23.oktobrim. Izstāde šogad svin savu piecdesmitgadi un tajā piedalās 6300 dalībnieku un 150 000 apmeklētāju no 200 pasaules valstīm. Food Union Latvijas kopstendā prezentē teju 40 dažādus Latvijā iecienītākos piena produktus un saldējuma veidus, kas ražoti no Latvijas piena.

Food Union lielākajā pārtikas izstādē pasaulē prezentē Latvijā jau iecienītus piena produktus - RASA krēmsierus, sviestu un saldo krējumu, Rasēns piena dzērienus bērniem, Limbažu piens svaigo sieru un Lapzemes sieru Valmiera. Tāpat Food Union stendā prezentē premium saldējumu Ekselence, augļu saldējumu Nu Fruit un Nu Smoothie, un Latvijā iemīļotāko saldējumu Pols.

"Uz pasaules lielāko pārtikas industrijas un inovāciju izstādi esam atveduši labāko piena produktu un saldējumu izlasi, kuru ražojam no Latvijas piena. Mūsu mērķis ir atrast jaunus sadarbības partnerus Eiropā, kuriem interesē mūsu zīmolu produkti vai mūsu iespējas ražot privāto preču zīmju produktus. Tāpat mūs interesē jaunas sadarbības iespējas viesnīcu, restorānu un kafejnīcu (HoReCa) segmentā Eiropā, piedāvājot Latvijā ražotu krēmsieru," stāsta Normunds Staņēvičs, AS Rīgas piena kombināts (Food Union grupa) valdes priekšsēdētājs.

Food Union dalība Latvijas nacionālajā kopstendā īstenota sadarbībā ar LIAA un ERAF. Food Union stends atrodas Latvijas piena pārstrādātāju kopstendā 7.hallē (stenda Nr. N137).

Food Union

x

Paroles atgadināšana