Ārzemju tirgos

Ķīnas Pārtikas preču tirdzniecības asociācijas viceprezidente aicinās biedrus nepastarpināti iepazīt Latvijas piena produkcijas klāstu

Edgars Skvariks, Nac.ag. LETA
11.02.2015

Ķīnas Pārtikas preču tirdzniecības asociācijas viceprezidente Ju Lu aicinās asociācijas biedrus nepastarpināti iepazīt Latvijas piena produkcijas klāstu, aģentūru LETA informēja Latvijas vēstniecībā Ķīnā.

Latvijas vēstniece Ķīnā Ingrīda Levrence tikusies ar Lu, lai panāktu vienošanos par atbalstu Latvijas piena produktu popularizēšanai Ķīnas tirgū.

Vēstniece informēja par Latvijas piena produktu kvalitāti un sekmīgo sertifikāciju pieejas nodrošināšanai Ķīnas tirgū, savukārt Ķīnas puse uzsvēra, ka ir ieinteresēta turpmākā sadarbībā un aicinās asociācijas biedrus nepastarpināti iepazīt Latvijas piena produkcijas klāstu.

Lu arī aicināja Latvijas uzņēmējus piedalīties lielākajā specializētajā piena produktu izstādē "China International Dairy Industry Conference", kas notiks šī gada novembrī Pekinā.

Ķīnas Pārtikas preču tirdzniecības asociācija ir Ķīnas Tirdzniecības ministrijas pārraudzībā. Tajā ir apvienojušies 6600 lielie un vidējie uzņēmumi, kuru eksporta un importa apjoms sasniedz 60% no Ķīnas kopējās starptautiskās lauksaimniecības produktu tirdzniecības. Ķīnas Pārtikas preču tirdzniecības asociācijas mērķis ir paplašināt tās biedru uzņēmējdarbības iespējas un organizēt starptautiskas izstādes un forumus.

Nac.ag. LETA

x

Paroles atgadināšana