Latvijas tirgos

Spices Lauku labuma tirdziņā pārdotas 400 l bērzu sulas dienā

Aina Odziņa, AgroPols
29.04.2010

Pirmajos divos mēnešos kopš Spices Lauku labuma tirdziņa atklāšanas novērojam, ka tirdziņa apmeklētāji visvairāk pieprasa svaigus pavasara zaļumus un vitamīnus - veselīgos smiltsērkšķu produktus un ogas gan svaigā, gan pārstrādātā veidā, kā arī vienmēr aktuālas ir svaigas zivis un gaļa. Kā stāsta sabiedrisko attiecību aģentūras "Prospero" pārstāve Maija Trikule, līdz šim pārdotas 5 tonnas bērzu sulas, t.i., aptuveni 400 l sulas vienas dienas laikā!

Linda Sēja no zemnieku saimniecības "Kalnābeles" atzīst: "Piedāvājam pircējiem pirmos Latvijas redīsus, salātus, skābenes, spinātus. Visa atvestā produkcija dienas laikā tiek izpirkta un mēdz pietrūkt. Gaidu, kad varēsim tirgot arī pašmāju svaigos gurķus." Viņa uzsver, ka cilvēkiem ir īpaši liela interese tieši par svaigo un veselīgo produkciju. Labi pērkot arī ābolus.

Drīzumā tirdziņā būs nopērkami arvien vairāk svaigie zaļumi un dārzeņi, pirmie gurķi un tomāti, kā arī pirmie pavasara ziedi podiņos.

Atgādinājumam: pārdošana Lauku labumu tirdziņā pie t/c Spice norit pilnā sparā un tā turpināsies līdz pat rudens salnām. Tirdziņš ir atvērts apmeklētājiem katru piektdienu no plkst. 15:00 līdz 19:00 un katru sestdienu no plkst. 10.00 līdz 17:00 līdz pat 30. oktobrim.

Apmeklētāji Lauku labumu tirdziņā var iegādāties svaigus un veselīgus produktus tieši no Latvijas zemniekiem - pirmos pavasara zaļumus, sierus, augļus, dārzeņus, ogas un to pārstrādes produktus, garšaugus, medus, smiltsērkšķu produktus, maizi, gaļu (svaigu, žāvētu, vītinātu) un svaigus zvejas produktus. Tāpat tirdziņā var sastapt arī daiļamatniecības meistardarbu, rokdarbu un mājsaimniecības preču tirgotājus. Aicinām visus nogaršot arī tirdziņā nopērkamos mājas konditorejas izstrādājumus - gardās Astrīdas Zvirbules mājās gatavotās konfektes ar žāvētiem augļiem, SIA "Rozīne" gatavotos eklērus, dabīgo mājas saldējumu un citus gardumus!

Ziņas par tirdziņa dalībniekiem un nopērkamajiem produktiem ir apkopotas īpašā Lauku labumu tirdziņa blogā sk. http://laukulabumi.wordpress.com/ .

AgroPols

x

Paroles atgadināšana