Latvijas tirgos

Visa rūpnīcas "Milda KM" produkcija ražota Latvijā

Ilze Vabole, AgroPols
26.11.2010

Rudens tradicionāli Latvijā ir bijis izstāžu un gadatirgu laiks, kur var ne vien iegādāties noderīgas lietas un pašmāju gardumus, bet arī jautri pavadīt laiku. Šogad pirmoreiz GardiGan apvienotā komanda izstādes Ražots Latvijā 2010 apmeklētājiem piedāvās dažādas jautras un aizraujošas aktivitātes - GardiGan zupas ātrēšanas čempionātu, GardiGan majonēžu totalizatoru, kā arī recepšu konkursu, informēja uzņēmuma "Milda KM" sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Ilga Namniece. Tāpat izstādes apmeklētāji varēs vienkopus iepazīt un degustēt zīmolu Milda un GardiGan jauno produkciju, kā arī iegādāties jau zināmus gardumus.

Ikviens no izstādes apmeklētājiem rūpnīcas Milda KM stendā varēs piedalīties GardiGan zupas ātrēšanas čempionātā, kur tiks noskaidrots Latvijā ātrākais zupas ēdājs. Čempionāts notiks trijās kārtās piektdien, 26. novembrī. Tā sākums paredzēts plkst. 12.00. Izstādes apmeklētāji, pirms tam reģistrējoties pie GardiGan komandas galvenā pavāra, sacentīsies par Latvijā ātrākā zupas ēdāja godu. Kompetenta GardiGan komandas žūrija apkopos rezultātus ap plkst. 14.00. un apbalvos uzvarētāju.

Visu izstādes norises laiku darbosies GardiGan totalizators, kur ikviens varēs nogaršot, salīdzināt un nobalsot par garšīgāko GardiGan majonēzi. Interesanti, vai izstādes apmeklētāju balsojums būs par labu līdz šim populārākajai GardiGan Klasiskajai majonēzei tā saucamajā stāvpakā, vai arī nupat tapušajām jauno garšu majonēzēm - GardiGan Provansas iecienītajai vai Rasola majonēzei?

Tāpat katru dienu GardiGan žūrija izvērtēs, noskaidros un arī apbalvos ātrākās, asprātīgākās un garšīgākās receptes autoru. Ikviens izstādes Ražots Latvijā 2010 apmeklētājs aicināts dalīties zināšanās un pieredzē, pagatavojot garšīgu maltīti no GardiGan un Mildas zīmolu produkcijas gan ikdienai, gan svētku reizēm.

Arī šogad rūpnīcas Milda KM pārstāvji izstādes Ražots Latvijā 2010 apmeklētājus iepazīstinās ar jaunajiem produktiem - GardiGan pelēkajiem zirņiem ar žāvētu gaļu, GardiGan majonēzēm 250 g iepakojumā - Provansas iecienīto un Rasola, kā arī šā gada vasarā izstrādātajiem Mildas zīmola sīrupiem - grenadīna un ar upeņu garšu. Jaunie sīrupi ir pircēju iecienīti tieši rudens-ziemas sezonā, jo ir ļoti piemēroti karsto dzērienu pagatavošanai. Kā būs jau pamanījuši pircēji, visi sīrupi - grenadīna, ķiršu, upeņu, meža zemeņu un dzērveņu nesatur mākslīgās krāsvielas, tādēļ jau ir iemantojuši plašu cienītāju loku.

Tāpat izstādē varēs iegādāties jau labi zināmo un pircēju iecienīto rūpnīcas Milda KM produkciju:

- GardiGan tomātu mērces, kečupus un majonēzes inovatīvā iepakojumā - tā saucamajās stāvpakās, kas ir ērti lietojamas un videi draudzīgas;

- GardiGan pupiņu un skābu kāpostu zupas, kas nesatur konservantus;

- arī Mildas zīmola produkciju.

Visu rūpnīcas Milda KM saražoto un izstādes laikā piedāvāto produkciju varēs iegādāties par īpaši draudzīgām cenām.

Par Milda KM:

Milda KM rūpnīca ir viens no tehnoloģiski modernākajiem uzņēmumiem Latvijā. Tās modernizācijā pēdējo divu gadu laikā investēti 2 miljoni eiro - galvenokārt jaunu iekārtu iegādē, ražošanas apstākļu uzlabošanā, jaunu produktu un to dizaina izstrādē. Pateicoties tik vērienīgām investīcijām, visa rūpnīcas produkcija tiek ražota uz vietas - Latvijā. Rūpnīca atrodas Kocēnu novadā, Kocēnu pagasta Jaunlibertos.

2010. gada oktobrī Milda KM kā viens no pirmajiem savas nozares uzņēmumiem Latvijā saņēma ISO 22000:2005 sertifikātu, apliecinot produkcijas ražošanas procesu atbilstību augstākajiem kvalitātes standartiem ne vien Latvijā, bet arī starptautiskajā tirgū.

Uzņēmums eksportē vairāk nekā 30% saražotās produkcijas. Galvenie eksporta tirgi - Lielbritānija, Īrija (šogad eksports uz šīm valstīm, salīdzinot ar pagājušo gadu, ir palielinājies četras reizes) un Baltijas valstis - Lietuva, Igaunija. Tiesa, ja Baltijas valstīs ļoti pieprasītas ir GardiGan tomātu mērces un zupas, tad Lielbritānijas mazumtirdzniecības veikalu tīklos īpašu pircēju popularitāti iemantojušas GardiGan majonēzes, kā arī GardiGan un Mildas zupas. Tāpat pircēji ārvalstīs iecienījuši pelēko zirņu un pupiņu konservēto produkciju, kā arī Mildas sinepes.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana