Latvijas tirgos

Jaunās ražas skābenes un rabarberi "Maxima Latvija" veikalos

Jānis Beseris, SIA "Maxima Latvija"
07.05.2015

Jau piektdien [8. maijā] lielākajos "Maxima Latvija" veikalos iedzīvotāji varēs iegādāties pirmās jaunās ražas skābenes, kas audzētas Latvijā, bet jau sestdien [9. maijā] veikalos būs pieejami pirmie vietējie rabarberi.

No 8. maija jaunās ražas skābenes tirdzniecībā būs pieejamas trijos lielākajos veikalos - Rīgā, Ulmaņa gatvē 88a, Slokas ielā 115 un Deglava ielā 67, bet nākamnedēļ arī XX formāta veikalos visā Latvijā. Savukārt rabarberi jau no sestdienas [9. maija] būs pieejami visos veikalos.

"Vietējo dārzeņu un zaļumu klāsts mūsu veikalos ar katru dienu papildinās. Lai gan veikalos šobrīd ir nopērkami rabarberi, kas ir audzēti Polijā, iepriekšējo gadu pieredze rāda, ka, parādoties vietējiem dārzeņiem un zaļumiem, iedzīvotāji priekšroku dod tieši Latvijā audzētajiem, tādēļ pēc iespējas ātrāk cenšamies klientiem piedāvāt tieši Latvijā audzēto," norāda "Maxima Latvija" Mārketinga vadītāja Zane Kaktiņa.

"No skābenēm gatavo zupu, tās liek salātos, bet no rabarberiem tiek uzburti īsti brīnumi, sākot no ķīseļiem, uzpūteņiem līdz pat dažādiem kēksiem un plātsmaizēm. Arī "Maxima Latvija" konditorijas meistari iedzīvotājiem piedāvā "Mājas kūku" ar rabarberu ievārījumu," turpina Z.Kaktiņa.

Skābeņu cena "Maxima Latvija" veikalos būs 2,99 eiro par vienu kilogramu, bet rabarberi maksās 1,69 eiro par vienu kilogramu. Šīs skābenes un rabarberus "Maxima Latvija" veikaliem piegādās "Baltijas Dārzeņi".

SIA "Maxima Latvija"

x

Paroles atgadināšana