Latvijas tirgos

"Gutta" sulām jauns logo un modernāks dizains

Andris Zeļenkovs, SIA "Orkla Foods Latvija"
22.03.2016

Šopavasar jaunu grafisko identitāti ir ieguvis sulas, nektāru un sulas dzērienu zīmols "Gutta". Tās ir ievērojamākās izmaiņas "Gutta" vizuālajā izskatā un veidolā visā šī zīmola 22 gadu pastāvēšanas vēsturē. Zīmolam tagad ir jauns logo, tiek ieviesta jauna vizuālā identitāte un modernāks iepakojuma dizains, kas pakāpeniski aizstās līdzšinējo.

"Zīmols "Gutta" ir sulīgs zīmols vārda tiešākajā nozīmē. To esam centušies ietvert tā jaunajā izskatā, sākot ar logo un turpinot ar jauno iepakojuma dizainu. Ceram, ka sulas cienītāji ne tikai novērtēs jaunā dizaina estēstisko pievilcību, bet kopā ar to - saņems arī “Gutta" veidolā ietverto dzīvesprieku un emocijas," tā Dana Erciņa-Užāne, “Orkla Foods Latvija" mārketinga direktore.

Pēc zīmola "Gutta" jaunā logo ieviešanas turpinās darbs pie jaunās identitātes ieviešanas ikdienā. "Gutta" sulas, nektāri un sulas dzērieni jaunajā izskatā veikalos kļūs pieejami aprīļa gaitā.

"Gutta" ir Baltijas valstīs pazīstams augļu un dārzeņu sulu, nektāru un sulas dzērienu zīmols. "Gutta" produkcijas ražošanas procesu nodrošina moderns aprīkojums, kas pilnībā atbilst mūsdienu ražošanas standartiem, sniedzot visaugstāko kvalitāti un uzticamību "Gutta" produkcijai. Rūpnīca strādā ar "Tetra Pak" iekārtām, kas ir pasaules līderis iepakošanas nozarē.

"Orkla Foods Latvija" ir viens no modernākajiem un lielākajiem ēdienu, ēdiena piedevu un sulu ražotājiem Latvijā un arī Baltijas valstīs. Uzņēmums ar nosaukumu "Orkla Foods Latvija" strādā kopš 2015.gada decembra, kad tika pabeigta "Orkla" grupai piederošo kompāniju SIA "Spilva" un AS "Gutta" apvienošana vienā uzņēmumā. Jau vairāk nekā 20 gadus Latvijā un arī tās kaimiņvalstīs ir pazīstami un iecienīti uzņēmuma zīmoli un produkti, kas pieejami tādās kategorijās kā tomātu mērces un kečupi, majonēzes, dresingi, konservēti dārzeņi, ievārījumi un deserti, mārrutki un sinepes, zupas un otrie ēdieni, garšvielas, sulas un nektāri.

Vairāk: www.orklafoods.lv

SIA "Orkla Foods Latvija"

x

Paroles atgadināšana