Latvijas tirgos

"Food Union" sāk sadarbību ar "20th Century Fox" un laiž klajā jaunu saldējumu "Ledus laikmets"

Linda Mežgaile, Food Union
13.07.2016

Sagaidot populārās animāciju filmas "Ledus Laikmets" piekto sēriju "Lielā sadursme", Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union kā pirmais starp vietējiem saldējuma un piena ražotājiem sācis sadarbību ar vienu no pasaulē lielākajām filmu korporācijām "20th Century Fox". Abu kompāniju sadarbības rezultātā ir radīts jauns saldējuma zīmols "Ledus Laikmets". Lai ieviestu jauno saldējumu, uzņēmums iegādājās jaunas ražošanas iekārtas, investējot tajās vairāk nekā 220 000 eiro.

"Tas ir jauns solis saldējuma tirgū Baltijā, kas apliecina, ka esam spējīgi radīt un attīstīt ne tikai vietēja līmeņa bestsellerus, bet arī sadarbībā ar starptautiskiem vārdiem veidot unikālus produktus no saldējuma ražošanas un virzīšanas tirgū viedokļa. Jaunais saldējums "Ledus Laikmets" ir nopērkams visās trīs Baltijas valstīs un Baltkrievijā. Tie ir svētki visiem saldējuma cienītājiem, bet jo īpaši mazajiem, kuri iemīļojuši populāros multfilmas varoņus - vāveri Skretu un sliņķi Sidu, kuri attēloti uz saldējuma iepakojumiem," saka Food Union mārketinga pārstāve Inga Bajāre.

Jaunais saldējums "Ledus Laikmets" ir pieejams ar divu veidu garšu kombinācijām. Gan bērniem, gan pieaugušajiem, kuri mīl eksotiskas garšas, radīts "Ledus Laikmets Tropical Mix" ar sulīgas melones, ananasa un arbūza garšu. Bet tradicionālāku garšu cienītājiem noteikti patiks "Ledus Laikmets Tutti-Frutti Mix" ar atspirdzinoša laima un zemeņu garšu.

Atvēsinošie "Ledus Laikmets" saldējumi jau tagad ir pieejami Latvijas, Lietuvas un Igaunijas lielāko tirdzniecības tīklu veikalos un citos piemājas veikaliņos.

Par Food Union

Food Union ir lielākais piena pārstrādes uzņēmums un vadošais pārtikas un dzērienu ražotājs Latvijā, kā arī vadošais saldējuma ražotājs Baltijas valstīs. Food Union grupa apvieno trīs lielākos piena pārstrādes un saldējuma ražošanas uzņēmumus Latvijā - AS Rīgas piena kombināts, AS Valmieras piens un SIA Rīgas piensaimnieks, lielāko saldējuma ražotāju Igaunijā - Premia, lielāko saldējuma ražotāju Dānijā - Premier Is, trešo lielāko saldējuma ražotāju Norvēģijā - Isbjørn Is, un otru lielāko saldējuma ražotāju Rumānijā - Alpin57Lux.

Food Union darbība atbilst visaugstākajiem pārtikas drošības un kvalitātes standartiem. Uzņēmuma ražotnes ir saņēmušas ISO 9001, ISO 14000 un ISO 22000, FSSC 22000, kā arī Ķīnas pārtikas drošības pārvaldības sistēmas HACCP sertifikātus.

Food Union

x

Paroles atgadināšana