Latvijas tirgos

"MILZU!" iegūst prestižo "Red Dot Design Award" apbalvojumu

AgroPols
17.08.2016

MILZU! sadarbībā ar dizaina aģentūru "Diena pirms Jāņu nakts" (DPJN) ieguvis prestižo "Red Dot Design Award" apbalvojumu kategorijā "Komunikācijas dizains 2016" par MILZU! BIO pārslu iepakojumu. Latvijā ir tikai 5 uzņēmumi, kas saņēmuši "Red Dot Design Award". Šis apbalvojums ir pazīstamākais un atzītākais dizaina apbalvojums pasaulē. Šogad konkursā savus darbus iesnieguši uzņēmumi un dizaineri no 46 valstīm. 26 eksperti no visas pasaules, vairāku dienu garumā, vērtēja iesniegtos darbus - klātienē, kā arī ar interneta starpniecību.

MILZU! zīmola radītājs un uzņēmuma īpašnieks Enno Ence: "Ikvienā MILZU! attīstības solī meklējam pašu labāko - gan izejvielās, gan procesos, un tas ļauj sasniegt izvirzītos mērķus. Šis apbalvojums ir pierādījums arī tam, ka sadarbība ar izcilu komandu, kas mērķtiecīgi tiecas radīt labāko, rezultējas panākumos un augsta līmeņa kvalitātē. Mums ir tieši 2 sekundes laika, lai noķertu pār plauktu slīdošo pircēju acu skatienu. Un, veidojot BIO pārslu iepakojumu, tam pievērsām īpašu vērību. Sākotnēji iepakojumu izveidē piesaistījām mūsu tiešo auditoriju - bērnus, kas ar saviem novērojumiem un idejām deva mums iedvesmu un pārliecību par to, kādam būtu jābūt MILZU! iepakojumam. Esam patiesi gandarīti par šo apbalvojumu un tas noteikti nebūtu izdevies bez mūsu lieliskajiem draugiem un partneriem - dizaina guru - "Diena pirms Jāņu nakts" (DPJN).

Prof. Dr. Peter Zec, "Red Dot Design Award" dibinātājs un izpilddirektors: "Mēs esam ļoti apmierināti ar šī gada konkursu un esam sajūsmā par godalgotajiem projektiem no visas pasaules. Mūsdienu pasaulē komunikācijas dizaineri ir kļuvuši par katalizatoru starp pasaules valodām, ekonomiku un tehnoloģiju, citiem vārdiem sakot, viņi ir progresa dzinējspēks. "Red Dot Design Award" ir kvalitātes zīmogs, kas pazīstams visā pasaulē, kas pārstāv augsta līmeņa dizainu, un sniedz iespēju sevi parādīt kā pieredzējušiem tā jauniem uzņēmumiem un dizaineriem!"

Par "The Red Dot Design Award"

"Red Dot Design Award" aizsākās 20. gs. piecdesmitajos gados, un šis apbalvojums tiek pasniegts trīs kategorijās - Produktu dizains, Komunikācijas dizains un Dizaina koncepts. Šī gada "Red Dot Design Award" apbalvojumu pasniegšana notiks 2016. gada 4.novembrī, Berlīnē.

Par MILZU!

SIA MILZU! ir ģimenes uzņēmums, kas ražo pilngraudu brokastu pārslas no Baltijas reģionā iegūtām sastāvdaļām. MILZU! kopumā piedāvā 11 dažādus pilngraudu pārslu veidus - MILZU! Prieks, MILZU! Prāts, MILZU! Veiklums, MILZU! Spēks, MILZU! Rudzi ar medu, MILZU! Rudzi ar smiltsērkšķi, MILZU! Rudzi ar dzērvenēm un 4 BIO sērijas pārslu veids. MILZU! BIO sērija ir inovatīvas rudzu pārslas, kas radītas kā bērniem, tā pieaugušajiem, kas vēlas uzņemt veselīgu graudaugu maltīti. BIO sērijā ietilpst 4 dažādi rudzu pārslu produkti.

Informāciju sagatavoja Enno Ence, SIA "MILZU!" saimnieks.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana