Latvijas tirgos

Latvijā audzēti dārzeņi veido pusi no "Elvi" dārzeņu sortimenta

SIA "ELVI Latvija"
11.11.2016

Latvijā audzēta produkcija novembra sākumā veido gandrīz pusi (49%) no veikalu tīkla ELVI dārzeņu, ogu un zaļumu sortimenta, liecina tirdzniecības tīkla dati. "Veikalu ELVI plauktos atrodami Latvijā audzēti tomāti, kartupeļi, burkāni, rutki, sīpoli, kāposti, baltie redīsi, ķirbji, āboli, lielogu dzērvenes un citi pašmāju labumi. Tāpat pircējiem piedāvājam Latvijas zemnieku audzētus zaļumus - puravus, pētersīļus, lociņus," stāsta SIA "ELVI Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine.

"Veikalu tīkla ELVI pārdošanas dati apstiprina - Latvijas iedzīvotāji, izvēloties dārzeņus, ogas un zaļumus savam ģimenes galdam, no daudzveidīgā produktu klāsta vislabprātāk izvēlas tieši mūsu zemē audzētus produktus, turklāt, tuvojoties Latvijas valsts svētkiem, pircēju interese par pašmāju produkciju pieaug. Cilvēki novērtē, ka Latvijā auguši dārzeņi ir svaigi, garšīgi un augstvērtīgi - šie dārzeņi veikalu plauktos nonāk tieši no mūsu zemnieku saimniecībām, to iekļaušana ēdienkartē garantē, ka maltīte būs ne vien garšīga, bet arī ar augstu uzturvērtību," norāda L.Vārtukapteine.

SIA "ELVI Latvija" komercdirektore arī papildina: "Esmu gandarīta, ka ELVI ir izveidojusies laba sadarbība ar Latvijas zemniekiem un pat ziemā spējam pircējiem piedāvāt daudzveidīgu vietējo dārzeņu sortimentu. Neraugoties uz to, ka aktīvā lauksaimniecības sezona ir beigusies, arī šobrīd rūpējamies par to, lai paplašinātu Latvijā audzēto dārzeņu īpatsvaru veikalu ELVI plauktos, piemēram, jau pavisam drīz piedāvājumu plānojam papildināt ar tomātiem ķekaros no zemnieku saimniecības "Mežvidi."

Latvijā audzētas ogas, zaļumus un dārzeņus veikalu tīklam ELVI piegādā vairākas zemnieku saimniecības visā Latvijā, tostarp z/s "Baltiņi", z/s "Mežvidi", z/s "Baltpēteri", z/s "Ziediņi", "Pumpuri", "Ābelītes" un citi. ELVI franšīzes sistēma sadarbību ar tīkla veikaliem ļauj uzsākt arī reģionālajām zemnieku saimniecībām un uzņēmumiem, kas ar savu produkciju spēj nodrošināt tikai tirdzniecības vietas sev tuvākajā apkārtnē.

ELVI ir franšīzes tīkls ar 145 veikaliem visā Latvijā. SIA "ELVI Latvija" ir zīmola ELVI turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā. ELVI tīkla apgrozījums 2015.gadā, salīdzinot ar 2014.gadu, pieauga par 15%. Piedaloties prestižajā Latvijas Tirgotāju asociācijas konkursā, 2015.gadā mazumtirgotājs ELVI uzvarēja kategorijā "Latvijas labākais tirgotājs 2015".

SIA "ELVI Latvija"

x

Paroles atgadināšana