Agrobizness un lauki skaitļos

Lauksaimniecības ekonomiskais kopaprēķins Latvijā

Armands Vēveris, Liene Dambiņa, Andris Miglavs, Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūts (LVAEI)
22.06.2001

Sērijas "Pētījumu rezultāti" 10.izdevums. Otrais plašākais publicējums (pirmais bija 1999.gadā) par lauksaimniecības ekonomiskā kopaprēķina (LEKA) būtību, metodoloģiju un attīstības posmiem Latvijā. Šeit pievienots grāmatas makets PDF formātā.


Pievienotie dokumenti

Grāmatas e-makets

Sērijas "Pētījumu rezultāti" 10.izdevums, un 2. sērijas laidiens 2001. gadā. 


ISBN 9984-678-01-6  


UDK 631.08


Otrais plašākais publicējums (pirmais bija 1999.gadā) par lauksaimniecības ekonomiskā kopaprēķina (LEKA) būtību, metodoloģiju un attīstības posmiem Latvijā. Ar īpašu fokusu uz jauno, 1997.gadā apstiprināto LEKA veidošanas metodoloģiju un tās atšķirību no agrāk izmantotās.  Bet parādīti arī LEKA attīstības posmi, un sniegti jaunākie aprēķinu rezultāti - par 2000.gadu. 


Šis izdevums ir sagatavots, lielā mērā balstoties uz pētījuma “Lauksaimniecības ekonomiskā kopaprēķina pilnveidošana atbilstoši ES 1997. gada rokasgrāmatai” rezultātiem, kā arī regulārajā ES un Latvijas lauksaimniecības politikas analīzes un informācijas projekta īstenošanas gaitā. Izdevuma mērķis ir palīdzēt plašam izmantotāju lokam iepazīties ar LEK Latvijā, tā uzbūvi un iespējamo pielietošanu. 

Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūts (LVAEI)

x

Paroles atgadināšana