Ziņas no biznesa

Viļņā sarīkotas zemnieku mobilo tirdziņu "kristības"

Leta-Elta
23.07.2009

Viļņā, Lazdīnu mikrorajona centrā, trešdien sarīkotas simboliskas zemnieku mobilo tirdziņu "kristības", kurās Lietuvas galvaspilsētas iedzīvotāji iepazīstināti ar šādu tirdziņu dalībniekiem, darbību un nākotnes izredzēm.

Kā pastāstījis Lietuvas Lauksaimniecības kameras mobilo tirdziņu darba koordinators Mindaugs Macjulevičs, pašlaik savu produkciju šādos tirdziņos Viļņā un Kauņā pārdod vairāk nekā 30 zemnieki no visiem Lietuvas rajoniem. Šie produkti turpmāk tiks marķēti ar patentētu preces zīmi - ābolu.Viļņā, Lazdīnu mikrorajona centrā, trešdien sarīkotas simboliskas zemnieku mobilo tirdziņu "kristības", kurās Lietuvas galvaspilsētas iedzīvotāji iepazīstināti ar šādu tirdziņu dalībniekiem, darbību un nākotnes izredzēm.

Kā pastāstījis Lietuvas Lauksaimniecības kameras mobilo tirdziņu darba koordinators Mindaugs Macjulevičs, pašlaik savu produkciju šādos tirdziņos Viļņā un Kauņā pārdod vairāk nekā 30 zemnieki no visiem Lietuvas rajoniem. Šie produkti turpmāk tiks marķēti ar patentētu preces zīmi - ābolu.

Leta-Elta

x

Paroles atgadināšana