Ziņas no biznesa

"Rīgas miesnieku" vadīs Juhans Metss

Daiga Kļanska, Leta-Nozare
03.09.2009

Gaļas pārstrādes uzņēmumu AS "Rīgas miesnieks" vadīs igaunis Juhans Metss, aģentūru LETA informēja bijušais uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Aldis Škutāns.

No darba "Rīgas miesniekā" Škutāns aizgājis 31.augustā. "Es jau kādu pusgadu biju pieņēmis lēmumu aiziet no darba," sacīja Škutāns, kurš līdz septembra beigām plāno atpūsties un izvērtēt darba piedāvājumus. "Man ir piedāvājums strādāt arī ārpus Latvijas, kas ir ļoti liels izaicinājums, kā arī vairāki piedāvājumi pārtikas pārstrādes nozarē Latvijā. Strādājot "Rīgas miesniekā" sešus gadus bez atvaļinājuma, esmu noguris, gribu atpūsties un pārdomāt, ko darīt tālāk. Pašlaik ir ļoti izdevīgs laiks, lai iegādātos jaunus biznesus un paplašinātu esošos," sacīja Škutāns.

Viņš informēja, ka "Rīgas miesnieks" pirmo pusgadu noslēdzis ar tādu pašu apgrozījumu kā pagājušā gada pirmajā pusē, taču peļņas rādītājs ir mazāks, nekā plānots. "Uzņēmumā ir ļoti profesionāla komanda, tāpēc domāju, ka būtiskas izmaiņas tā darbībā nav gaidāmas," sacīja Škutāns.

Jau ziņots, ka finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) saņēmusi izskatīšanai "Rīgas miesnieka" akcionāra AS "Rakvere Lihakombinaat" iesniegumu par atļauju izteikt Latvijas gaļas pārstrādes kompānijas obligāto un galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana