Ziņas no biznesa

Pieci Latvijas pārtikas pārstrādes uzņēmumi piedalīsies izstādē Azerbaidžānā

Daiga Grūbe, Leta-Nozare
05.10.2009

Pieci Latvijas pārtikas pārstrādes uzņēmumi piedalīsies izstādē Azerbaidžānā

Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku no 6. līdz 9. oktobrim norisināsies izstāde "Caspian Agro". Izstāde notiks otro gadu, un tā ir atzīta par Azerbaidžānas galveno pārtikas un lauksaimniecības produktu izstādi.

Latvijas kopstendā ar savu produkciju piedalīsies saldumu ražotājs AS "Laima", dzērienu ražotājs AS "Gutta", piena pārstrādes uzņēmumi AS "Valmieras piens" un AS "Smiltenes piens", kā arī pārtikas iekārtu ražotājs SIA "Porzelack".

Savukārt Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) kopstendā pārstāvēs visu Latvijas pārtikas pārstādes nozari un prezentēs produkciju no visiem pārtikas sektoriem.

6. un 7. oktobrī izstādi varēs apmeklēt tikai biznesa pārstāvji, bet 8. un 9. oktobrī izstāde būs atvērta arī plašākai publikai.

Latvijas pārtikas pārstrādes uzņēmumiem būs iespēja prezentēt savus produktus Latvijas kopstendā. Dalībniekiem LIAA un Latvijas vēstniecība Azerbaidžānā nodrošinās mārketinga pasākumus - žurnālistu un pircēju vizītes stendā, kā arī nepieciešamības gadījumā tiks organizētas individuālās tikšanās.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana