Ziņas no biznesa

Ķirstuks pārstāvēs SIA "Cido grupa" un SIA "KTG" vadības komandas Rīgā un Viļņā

Daiga Kļanska, Leta-Nozare
08.10.2009

Dānijas uzņēmuma AS "Royal Unibrew" valde par nākamo "Royal Unibrew Baltics" ģenerāldirektoru iecēlusi Marijusu Valdi Ķirstuku, kurš pārstāvēs SIA "Cido grupa" un SIA "KTG" vadības komandas Rīgā un Viļņā. Ķirstuks iepriekš ieņēma "Royal Unibrew Baltics" viceģenerāldirektora amatu, bet pirms tam piecus gadus bija "Royal Unibrew" pārdošanas direktors Lietuvā.


(Fragments) Dānijas uzņēmuma AS "Royal Unibrew" valde par nākamo "Royal Unibrew Baltics" ģenerāldirektoru iecēlusi Marijusu Valdi Ķirstuku, kurš pārstāvēs SIA "Cido grupa" un SIA "KTG" vadības komandas Rīgā un Viļņā.

Kā aģentūru LETA informēja "Cido grupas" pārstāve Inese Lielpinka, Ķirstuks iepriekš ieņēma "Royal Unibrew Baltics" viceģenerāldirektora amatu, bet pirms tam piecus gadus bija "Royal Unibrew" pārdošanas direktors Lietuvā.

"Mēs esam veiksmīgi pārstrukturizējuši mūsu organizācijas Latvijā un Lietuvā uz klientiem orientētu Baltijas vadības pieeju, kas mums ļauj turpināt investēt un attīstīt mūsu biznesu gan Latvijā, gan Lietuvā par spīti ļoti sarežģītajai tirgus situācijai. Tā kā mēs joprojām attīstām savās "tirgus izcilības" pozīcijas un turpinām būt uzmanīgi izdevumu administrēšanā, mūsu Baltijas komanda Jespera Koldinga un Ķirstuka vadībā ir veikusi izcilu darbu, līdzsvarojot sinerģiju starp divām tirgus darbībām Latvijā un Lietuvā," skaidro "Royal Unibrew" izpilddirektors Johaness Savonije.

Uzņēmuma pārstāvji norāda, ka Koldings pēdējo trīs gadu laikā ir parādījis izcilu sniegumu, vadot uzņēmumu darbību un integrējot jauno Baltijas vadības struktūru. Pašlaik viņš ir iecelts vecākā korporācijas vadītāja amatā ārpus "Royal Unibrew".

Kā ziņots, darbu "Cido grupas" valdē turpina Savonije, kurš ir valdes priekšsēdētājs, Leo Sorensens un Ulriks Sorensens.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana