Ziņas no biznesa

Ekonomikas ministrs sveic ''Lido'' īpašnieku ar jauna restorāna atvēršanu Tallinā

Sandris Sabajevs, LR Ekonomikas ministrija (EM)
09.10.2009

Ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL) ir nosūtījis apsveikuma vēstuli Latvijas restorānu tīkla LIDO īpašniekam Gunāram Ķirsonam sakarā ar darbības paplašināšanu, atverot restorānu jaunajā SOLARIS tirdzniecības centrā Tallinā, Igaunijā. Šodien, 9. oktobrī, notiek jaunā tirdzniecības centra svinīgā atklāšana.

Apsveikuma vēstulē ministrs pauž gandarījuma, ka LIDO, īstenojot savu uzņēmējdarbības konceptu, ir pieteicis sevi kā līdzvērtīgs, konkurētspējīgs un uzticams partneris arī starptautiskajā arēnā.

''Es ticu, ka LIDO restorānu tīkla paplašināšana, atverot filiāli jaunajā SOLARIS centrā Tallinā, ir vēl viens nozīmīgs solis LIDO zīmola un vienlaikus Latvijas vārda popularizēšanā pasaulē,'' uzsver A. Kampars.

Ministrs nosūtījis apsveikuma vēstuli arī SOLARIS centra vadības pārstāvis Pīteram Rebanem (Peeter Rebane). ''Ekonomikas ministrijas vārdā es izsaku vislielāko pateicību par SOLARIS centra lēmumu paplašināt darbību un veidot starptautisku sadarbību ar augsti novērtētiem un konkurētspējīgiem Latvijas uzņēmumiem, kāds noteikti ir LIDO. Es uzskatu, ka šī sadarbība ir apliecinājums mūsu labajām kaimiņattiecībām un uzlabos mūsu divpusējās ekonomiskās attiecības,'' uzsvēra A. Kampars.

LR Ekonomikas ministrija (EM)

x

Paroles atgadināšana