Ziņas no biznesa

Jauna zīmola BIO2YOU smiltsērkšķu produktu līnija

Leta-Nozare
27.11.2009

Izmantojot Latvijas dabas bagātības - smiltsērkšķus, uzņēmums SIA BIO2YOU uzsācis vērienīgu jaunu pārtikas un kosmētikas produktu ražošanu. Jau decembrī tirgū tiks piedāvāta jauna zīmola BIO2YOU smiltsērkšķu produktu līnija - sula, dažādi kosmētikas produkti un uztura bagātinātāji. Produktu ražošanā tiks izmantoti Latvijā audzēti smiltsērkšķi.


Uzņēmums BIO2YOU piedāvās 100% dabīgu Latvijā audzētu un ražotu smiltsērkšķu sulu, kas būs nopērkama 0,75 l stikla pudelēs. Jaunajā pilnīgi dabiskajā BIO2YOU smiltsērkšķu eļļas uztura bagātinātājā iekļauts bagātīgs Omega 3, 6, 7 un 9 komplekss. Savukārt BIO2YOU dabīgās kosmētikas produktu klāstā būs gan barojoši dienas un nakts sejas krēmi, pretgrumbu krēmi, kā arī īpaši līdzekļi ādas zem acīm kopšanai. Kosmētikas produktu sastāvā būs liels smiltsērkšķu īpatsvars, tiem piešķirot īpaši kopjošas un ādu bagātinošas īpašības.


BIO2YOU attīstījis smiltsērkšķu produktu līniju, balstoties uz zinātnieku atzinumiem, ka smiltsērkšķis ir īpaši unikāls dabas produkts. Tas ir viens no labākajiem zināmajiem E un C vitamīnu, Beta-karotīna, nepiesātināto taukskābju, kā arī būtisku aminoskābju avotiem.


Smiltsērkšķi ir vieni no nedaudziem augiem, kas satur praktiski visus dabā esošos vitamīnus, jo to ogās ir gan sula, kas bagāta ar ūdenī šķīstošiem vitamīniem, gan arī eļļa, kas satur tikai eļļā šķīstošus vitamīnus. Smiltsērkšķa bioloģiski aktīvās sastāvdaļas uzlabo imunitāti, veicina garīgās darba spējas, cīnās ar neskaitāmām slimībām, kā arī sniedz enerģiju un vairo skaistumu.


Iepazīšanās ar jauno BIO2YOU produktu līniju notiks decembra sākumā īpašā prezentācijas pasākumā, savukārt pārdošanā veikalu plauktos visi produkti būs pieejami jau no 3. decembra.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana