Ziņas no biznesa

Konditorejas uzņēmumi Valentīndienai gatavo īpašus produktus

Daiga Kļanska, Leta-Nozare
11.02.2010

Uzņēmuma SIA "Koko" konditoreja "Raušu meistars" sadarbībā ar "Nordi dizaina klubu" Valentīndienai sarūpējuši telpisku sirds formas cepumu komplektu. Konditorejas īpašniece Sanda Kokoriete stāsta, ka sirds komplektiņš domāts ikvienam, bet jo īpaši ģimenēm ar bērniem, lai, kopīgi darbojoties, izveidotu telpisku sirsniņu.

"Komplektā ir jau gatavi cepumi, glazūras un ilustrēta instrukcija, kā pagatavot sirsniņu. Šos komplektus piedāvāsim saviem klientiem gan Valentīndienā, gan arī Sieviešu dienā. Šogad plānojam katriem tematiskajiem svētkiem sarūpēt kādu īpašu produktu, kas atbilstu svētku tematikai. Ņemot vērā iedzīvotāju pirktspēju, domājam, lai mūsu produktus varētu iegādāties cilvēki ar dažādu rocību," stāstīja Kokoriete.

Arī maizes ceptuve SIA "Lāči" Valentīndienai sagatavojusi gan speciālus produktus, gan pārsteigumus uzņēmuma tirdzniecības vietās - maizes ceptuvē "Lāči" uz Liepājas šosejas, Centrāltirgū un tirdzniecības centrā "Alfa".

Kā stāstīja "Lāču" mārketinga vadītājs Atis Blinds, uzņēmuma konditori svētku galdam piedāvās speciālos karameļu mufinus, kūkas sirds formās, mazas un mīļas šokolādes sirsniņas un īpašo desertu - bizē.

Tāpat būs arī pieejams jau vairākus gadus iemīļotais "Lāču" Valentīndienas gardums "Franču skūpsts". Būs arī saldumi lielās sirds formās, kurus varēs apgleznot ar cukura glazūru, rakstot virsū savas otras pusītes vārdu vai kādu īpašu novēlējumu. "Lāči" mīlētāju dienas svētkiem īpaši gatavojas, piedāvājot arī "Lāču" kafejnīcā gan tematiskos ēdienus, gan dzērienus.

Uzņēmuma SIA "Pērse-L.L.K." konditorejas "Mārtiņa beķereja" valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Kalniņš stāstīja, ka Valentīndienai gatavos pāris tematisku produktu. "Valentīndiena tomēr nav tradicionāli latviešu svētki, un iepriekšējo gadu pieredze liecina, ka pieprasījums pēc tematiskiem produktiem nav pārāk liels. Tiesa, pircēju Valentīndienā ir vairāk nekā ikdienā, taču īpaši mēs šiem svētkiem negatavojamies," atzina Kalniņš.

Leta-Nozare

x

Paroles atgadināšana