Citas ziņas sadaļā
Vadošie Latvijas kooperatīvi Latraps un VAKS izveidojuši jaunu uzņēmumu ASNS Ingredient ar mērķi Jelgavā būvēt dzelteno zirņu proteīna ražotni
«Latraps» sadarbībā ar vācu «Pfeier & Langen» attīstīs zirņu proteīna ražotni Jelgavā
SCE E-Piim jaunā rūpnīca sākusi darbu. Un Orklas jaunā cepumu fabrika arī
LATRAPS spēks aug augumā
Lauksaimnieku kooperatīvi pērk ostas termināli
"Rīgas Dzirnavnieks" auzu audzēšanas programmā šogad piedalīsies 30 zemnieku saimniecības
Iecienītajam konditorejas zīmolam "Staburadze" jauna vizuālā identitāte
"Laima" piedalās lielākajā Krievijas pārtikas un dzērienu izstādē
"Maxima Latvija" par 50% samazina gurķu importu, dodot priekšroku vietējai produkcijai
Aldaru ieguldījums novērtēts
Ziņas no biznesaLielkristālu "Dansukker Jelgavas cukurs" sāk ceļu pie patērētājiemMarika Vela, SIA "Nordic Sugar"
20.04.2010 Novērtējot Latvijas patērētāju gaumi un tradīcijas, A/S "Nordic Sugar" ir izstrādājis Latvijas tirgum pilnīgi jaunu mazumtirdzniecības produktu - lielkristālu balto cukuru. Apvienojot divus cukura zīmolus, "Nordic Sugar" piedāvās tirgum tradicionālu "Jelgavas Cukura" veidu ar "Dansukker" ražošanas standartu un kvalitāti. Paredzams, ka mēneša laikā apvienotais "Dansukker Jelgavas cukurs" būs pieejams lielākajā daļā Latvijas veikalu. "Jelgavas Cukurs" atšķiras no Eiropas standarta cukura ar lielāku kristālu izmēru. Lielāks cukura kristāls ilgāk šķīst un attiecīgi ilgāk saglabā salduma sajūtu. Kaut arī lielāku kristālu audzēšana ir energoietilpīga, tieši šādu cukuru ir iecienījuši Latvijas pircēji. Ne velti "Jelgavas Cukurs" nupat saņēma Latvijas Tirgotāju asociācijas balvu "Gada prece 2009"". Latvijas pircējiem piedāvājam ne vien ierastu zīmolu, bet arī ierastu produktu ar tā tipisko garšu un struktūru. Jaunais "Dansukker Jelgavas Cukurs" ir ražots speciāli atbilstoši Latvijas patērētāju gaumei. Tas ir lielkristālu cukurs, kas ražots no Skandināvijā audzētām cukurbietēm pēc augstākajiem kvalitātes standartiem un videi draudzīgām tehnoloģijām. Mēs ticam, ka patērētāji novērtēs jauno produktu un pieņems arī zīmola izmaiņas. Domājam, ka kopā ar "Dansukker" zīmi "Jelgavas Cukurs" iegūs vēl lielāku patērētāju uzticību kā drošs, kvalitatīvs un garšīgs produkts." A/S "Nordic Sugar" (toreiz - "Danisco Sugar") iegādājās "Jelgavas Cukura" zīmolu 2007. gada novembrī līdz ar saražotā cukura atlikumiem, lai pēc Latvijas cukurfabriku lēmuma slēgt ražošanu saglabātu pircējiem tik mīļo un ierasto cukuru. Tā kā pieaugošās konkurences dēļ "Jelgavas Cukurfabrikā" saražotā cukura krājumu tirdzniecība jūtami palēninājās, jaunā produkta sagatavošana tika atlikta uz ilgāku laiku. Pēdējie "Jelgavas Cukurfabrikā" saražotie atlikumi no "Nordic Sugar" noliktavas tika iztirgoti šī gada februārī, un šobrīd norit darbs pie jaunā produkta sagatavošanas tirgum. SIA "Nordic Sugar" |