Ziņas no biznesa

Rīdzinieki un cēsinieki varēs iegādāties AS "Cēsu alus" izlejamo nefiltrēto alu un kvasu

Aija Zariņa, AgroPols
15.06.2010

Rīdzinieki un cēsinieki varēs  iegādāties AS "Cēsu alus" izlejamo nefiltrēto alu un kvasu

AS "Cēsu alus", gatavojoties vasaras saulgriežiem, izveido papildu tirdzniecības vietas: Rīgas jaunattīstītajā Spīķeru kvartālā un Cēsu alus darītavas teritorijā, informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību vadītāja Agita Baltbārde. Šajās vietās varēs iegādāties izlejamo Cēsu Nefiltrēto alu un dabīgi raudzēto Ulmaņlaiku kvasu. Nefiltrētais alus ir īpašs ar to, ka tam ir tikai trīs dienu derīguma termiņš. Tirdzniecības vietās būs pieejami iepakojumi izlejamā alus un kvasa ērtai transportēšanai..

Līgo svētku laikā - no 21. līdz 23. jūnijam - Cēsu alus produkciju būs iespējams iegādāties vienā no Rīgas progresīvākajām vietām - Spīķeru kvartālā pie alus restorāna "Merlin". Šajā pašā laikā notiks arī produkcijas tirdzniecība Cēsu alus darītavas teritorijā Cēsīs, Aldaru laukumā 1.

AS "Cēsu alus" pārdošanas un mārketinga direktors Gustavs Zatlers pastāstīja: "Šogad nākam tuvāk alus mīļotājiem un dodam iespēju iegādāties tik pieprasīto izlejamo produkciju - alu un kvasu - galvaspilsētas iedzīvotāju iecienītā vietā Spīķeros un Cēsīs pie alus ražotnes." Viņš aicina alus baudītājus iegādāties svaigu, tikko no ražotnes piegādātu nefiltrētu alu, kas ikdienā nav pieejams.

Tirdzniecības vietu darba laiks:

No 21. līdz 22. jūnijam: plkst. 10:00-18:00

23.jūnijā: plkst. 10:00 - 20:00

AgroPols

x

Paroles atgadināšana