Ziņas no biznesa

Īpašais Dziesmusvētkiem veltītais biezpiena sieriņš "Kārums"

Aina Odziņa, AgroPols
21.06.2010

 SIA "Rīgas Piensaimnieks" par godu šovasar gaidāmajiem X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem, sāk ražot "Kārums" biezpiena sieriņu ar īpašu svētku garšu, kuru izveidojuši patērētāji populārākajā sociālajā tīklā draugiem.lv, pastāstīja uzņēmuma pārdošanas un mārketinga direktore Marija Koroļova. Jaunā "Kārums" biezpiena sieriņa garša - zemeņu biezpiena masa ar ķiršiem zemeņu glazūrā. Jaunais produkts ir nopērkams labākajos Latvijas veikalos, kas atbalsta X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku popularizēšanu.

"Šis ir unikāls produkts "Kārums" produktu grozā. Tā garšu izveidoja un par populārāko atzina draugiem.lv lietotāji. Tas ir veltīts visiem Dziesmusvētku draugiem - dalībniekiem, skatītājiem, organizatoriem un visiem līdzi jutējiem, kuriem garšo "Kārums" biezpiena sieriņi," komentē Marija Koroļova.

Šī gada aprīlī draugiem.lv lietotājiem bija iespēja izveidot savu "Kārums" biezpiena sieriņa svētku garšu, variējot ar sieriņa formu, biezpiena masas garšu, piedevām un glazūru. Nedēļas laikā tika izveidoti 90501 dažādi "Kārums" biezpiena sieriņi. Pēcāk draugiem.lv lietotājiem bija iespēja balsot par desmit populārākajām izveidotajām garšām. No tām piecas populārākās vēl tirgū nebijušās garšas (trīs no populārāko desmitnieka bija jau tirgū esošas garšas) tika izgatavotas degustācijai, kas norisinājās radio STAR FM raidījuma Zoopasta tiešajā ēterā, kurā noskaidroja vienu - visgaršīgākāko. Uzvarētājs ir "Kārums" biezpiena sieriņš ar zemeņu garšu un ķiršu gabaliņiem tradicionālajā kantainajā formā, kas pārklāta ar zemeņu glazūru.

"Kārums" sniedz atbalstu svētkiem ar naudas līdzekļiem, svētku popularizēšanu un bērnu iedvesmošanu. Piena produktu zīmols "Kārums" šogad piedāvā divus dziesmu un deju svētku produktus. Aprīļa beigās apritē nonāca populārākais produkts - "Kārums" biezpiena sieriņš ar vaniļu īpašā svētku noformējumā. Savukārt īsi pirms svētkiem veikalos nonāks "Kārums" biezpiena sieriņš ar īpašu, patērētāju noteiktu svētku garšu. Svētku sagatavošanās procesā jau no februāra beigām līdz pašiem svētkiem "Kārums" dāvina 150 000 biezpiena sieriņus svētku pretendentiem skatēs un konkursos visā Latvijā.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana