Ziņas no biznesa

Maiznīcas "Liepkalni" ražotne Valmierā atkārtoti saņem kvalitātes vadības sistēmas standartu ISO 9001:2008 un ISO 22000:2005 sertifikātus

Aija Zariņa, AgroPols
29.10.2010

SIA "Liepkalni" maiznīca Valmierā atkārtoti pēc ražotnes resertifikācijas saņēmusi Kvalitātes vadības sistēmas standarta ISO 9001:2008 un ISO 22000:2005 sertifikātus, kas apliecina maizes ražošanas stingru uzraudzību un ražošanas kvalitātes nodrošināšanu katrā ražošanas posmā, sākot no izejvielu piegādes, produkta izgatavošanas līdz gatavai produkcijai un produkcijas piegādei veikaliem, informēja SIA "Liepkalni" mārketinga speciāliste Ieva Zariņa.

Pirmo reizi Kvalitātes Vadības sistēmas sertifikātus SIA "Liepkalni" Valmierā sadarbībā ar sertifikācijas uzņēmumu Det Norske Veritas Latvia SIA saņēma 2004. gadā pēc sertifikācijas procesa pabeigšanas.

"Esam lepni, ka varam strādāt pilnīgi sakārtotā un visiem ES standartiem atbilstošā maiznīcā. Darbs ir ielikts liels un apjomīgs, bet tas nodrošina svarīgāko - kvalitātes vadību visos maizes tapšanas posmos, izsekojamību, savlaicīgu reaģēšanu, atgriezenisko saiti ar sadarbības partneriem. Uzsākot realizācijas sadarbību ar jaunu klientu, manuprāt, sertifikāts ir kā labs papildinājums firmas vizītkartei, kas rada uzticību un pārliecību par uzņēmuma atbildību pircēju priekšā. Kvalitātes vadības sistēmas standarta ISO 9001:2008 sertifikāts apliecina produkta kvalitātes uzraudzības posmus un vairāk tendēts uz marketinga lauciņu, bet ISO 22000:2005 sertifikāts attiecas uz produkta drošumu ražošanas procesā," apliecina SIA "Liepkalni" valdes loceklis Aigars Veldre.

Ar SIA "Liepkalni" maizes produkciju un tās tapšanu var iepazīties mājaslapā www.liepkalni.lv , sadaļās - Par mums un Kā top maize.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana