Ziņas no biznesa

Latfood svētkiem sagatavojis Ādažu Kraukšķīgās sirsniņas ar kanēļa un piparkūku garšu

Aija Zariņa, AgroPols
14.12.2010

Kanēlis un piparkūkas ir pircēju pieprasītākās garšas Ziemassvētkos, secinājis AS Latfood, strādājot un tirdzniecībā palaižot jauno ziemas sezonas produktu līniju. Uzņēmuma pārstāve Maija Dulle - Sūniņa stāsta, ka tajā ir divu veidu uzkodas: Ādažu Kraukšķīgās sirsniņas ar kanēļa un piparkūku garšu un otrs ziemas produkts ir ar iecienīto siera garšu.

Pieprasījuma pieaugums pēc izteiktiem ziemas produktiem vērojams novembra beigās, decembrī, kā arī janvāra mēnesī. Nemainīgi Latfood produkta izstrādes procesā pārliecinājies, ka Ziemassvētku asociācijas pircējiem veido kanēlis un piparkūkas, un tieši šo garšu klātbūtne dažāda veida produktos, to starp uzkodās, pastiprina svētku noskaņu.

"Man ir prieks, ka arī uzkodu kategorija īpaši gatavojas svētkiem, un saviem pircējiem var piedāvāt ko vairāk, nekā ikdienā ierasts. Jaunais produkts ir vieglas uzkodas, kas veidotas no kukurūzas un papildinātas ne tikai ar ziemai raksturīgo garšu, bet arī atbilstošu iepakojumu, līdz ar to produkta klātbūtne tirgū ir cieši saistīts ar sezonu. Vienlaikus, Ziemassvētku noskaņās neesam aizmirsuši par tiem pircējiem, kuri nemainīgi turas pie jau pārbaudītām vērtībām, un arī ziemas periodā meklē ko īpašu ar siera garšu," informē Kristīne Mālniece, AS Latfood mārketinga direktore.

Ādažu Kraukšķīgās sirsniņas nopērkamas tirdzniecības vietās visā Latvijā.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana