Ziņas no biznesa

Izglītojošais skolu konkurss „AXA veselības nedēļa” noslēdzies

Maija Dulle – Sūniņa, A/s "Rīgas Dzirnavnieks"
01.03.2011

Noslēdzies AS „Rīgas Dzirnavnieks” skolu konkurss „AXA veselības nedēļa”, kur visu Latvijas skolu skolēni tika aicināti veselu nedēļu dzīvot veselīgi un apkārtējai videi draudzīgi. Galveno balvu sportisku atpūtu uz kalna Reiņa trasē Siguldā kopumā ieguva sešas klases - pēc balsojuma internetā Špoģu vidusskolas 2.a klase un Bauskas 1.vidusskolas 12.c klase. Savukārt vēl četras klases tika noteiktas pēc žūrijas vērtējuma, kur 1.-7. klašu grupā uzvarēja Riebiņu vidusskolas 6.klase un Mālpils internātpamatskolas 1.,2. klase, bet 8.-12.klašu grupā Dobeles Valsts ģimnāzijas 12.a1 klase un Zemgales vidusskolas 9. klase.

„Esmu gandarīts par jauniešu aktivitāti un līdzdalību „AXA veselības nedēļā”, kur ar patiesu aizrautību un centību jaunieši paši plānoja un veica dažādas aktivitātes, izprotot veselīga un apkārtējai videi draudzīga dzīvesveida nozīmi ikdienā. Aicinu jauniešus turpināt iesāktās aktivitātes un pilnveidot savas zināšanas, izmantojot tās ikdienā,” stāsta AS „Rīgas Dzirnavnieks” ģenerāldirektors Sandis Jansons.

Veselības nedēļas laikā konkursa dalībnieki bija apņēmušies dzīvot veselīgi un apkārtējai videi draudzīgi - cītīgi ēda putras, dārzeņus un augļus, sportoja, vāca makulatūru un izlietotās baterijas, pārstādīja augus, darināja auduma maisiņus, šķiroja atkritumus, kā arī veica citas aktivitātes.

 „AXA veselības nedēļā” tikai aicināta piedalīties jebkura Latvijas skolas klase. Konkursa dalībnieki tika vērtēti divās vecumā grupās 1.– 7. klasei un 8.-12. klasei. Divas uzvarētājklases katrā vecuma grupā tika noteiktas pēc balsojuma internetā, bet vēl četras izvēlējās žūrija.

 Visas sešas uzvarētājklases, pateicoties savai aktivitātei un labi pavadītajai veselības nedēļai, dosies uz „Reiņa trasi” Siguldā, kur viņi varēs ļauties sportiskām aktivitātēm un ziemas prieku baudīšanai uz kalna, kā arī saņems veselīgu „AXA” produktu cienastu.

 Tāpat visas klases, kas bija piedalījušās konkursā „AXA veselības nedēļa” saņems gardas un veselīgas pārsteiguma balvas no „AXA”.

Vairāk par konkursu „AXA veselības nedēļa” www.axaclub.lv

A/s "Rīgas Dzirnavnieks"

x

Paroles atgadināšana