Ziņas no biznesa

Noskaidroti AXA „Aktivizē vasaru” akcijas uzvarētāji

Maija Dulle – Sūniņa, A/s "Rīgas Dzirnavnieks"
09.05.2011

Noslēgusies AS „Rīgas Dzirnavnieks” produktu akcija „Aktivizē vasaru”, kurā izlozē noskaidroti 20 galvenās balvas ieguvēji, kas varēs ļauties atpūtai brīvdienu mājā „Dzintarkrasts”.

Akcijas laikā vislielākais pieprasījums bija pēc AXA ātri pagatavojamajām auzu pārslu biezputrām un AXA musli batoniņiem.

Anita Berķe, AS „Rīgas Dzirnavnieks” mārketinga un attīstības daļas vadītāja: „ Kopumā atzinīgi vērtējam iedzīvotāju atsaucību dalībai akcijā AXA „Aktivizē vasaru!”. Tas laikā vislielākais pieprasījums bijis pēc AXA ātri pagatavojamajām auzu pārslu putrām un AXA musli batoniņiem, kas liecina par to, ka iedzīvotāji, izvēloties produktus, vadās pēc racionāliem apsvērumiem un produkta pievienotās vērtības. Jāmin, ka ar katru gadu pieaug iedzīvotāju izpratne par veselīgu dzīvesveidu un līdz ar to arī par putrām un musli kā veselīga uztura vērtīgām sastāvdaļām.”

Saskaņā ar akcijas AXA „Aktivizē vasaru!” noteikumiem ikvienam, iegādājoties AXA akcijas produktus un reģistrējoties izlozei, bija iespējams laimēt vienu no 20 dāvanu kartēm atpūtas centrā „Dzintarkrasts” vai, piedaloties iknedēļas izlozē, kādu no 70 „Weekendbox – aktīvās atpūtas” dāvanu komplektiem un 210 AS „Rīgas Dzirnavnieks” produktu groziem. Akcijas norises posms no 2011. gada 14. marta līdz 30. aprīlim.

AS „ Rīgas Dzirnavnieks” ir viens no lielākajiem graudu pārstrādātājiem Baltijā. Uzņēmums ražo un pārdod graudu pārstrādes produktus – visu veidu kviešu un rudzu miltus, miltu maisījumus, pārslas, placinātus graudus un putraimus industriālajiem patērētājiem, kā arī fasēto produkciju individuālam patēriņam ar zīmoliem „Hercogs”, „Herkuless” un „AXA”. Uzņēmums ietilpst “Lantmännen” koncerna sastāvā.

Vairāk informācijas par AXA aktivitātēm: www.axaclub.lv

A/s "Rīgas Dzirnavnieks"

x

Paroles atgadināšana