Ziņas no biznesa

„Rīgas Dzirnavnieks” izstrādājis speciālu vasaras sezonas produktu

Mārtiņš Pozņaks, A/s "Rīgas Dzirnavnieks"
20.06.2012

Viens no lielākajiem graudaugu pārstrādātājiem Baltijā AS „Rīgas Dzirnavnieks”, sākoties aktīvai vasaras sezonai, paplašinājis produktu sortimentu un laidis klajā AXA Ceļojuma paku, kad sastāv no trīs AXA ātri pagatavojamo auzu pārslu biezputru izlases. Lai motivētu ceļot kāri, ikviens pircējs kopā ar šo produktu saņems arī speciālus kuponus – vasaras aktivitātēm un ceļojumiem pa Latviju.

AS „Rīgas Dzirnavnieks” pārstāvji norāda, ka saskaņā ar uztura speciālistu novērojumiem, ceļotāji galvenokārt izvēlas pārtiku, kas ir ātri un ērti pagatavojama, taču ne vienmēr atbilst veselīguma kritērijiem. Tādēļ, AS „Rīgas Dzirnavnieks”, ievērojot veselīguma tradīcijas, pircējiem un īpaši ceļotājiem izstrādājis produktu - AXA ātri pagatavojamo biezputru izlases Ceļojuma paku.

AS „Rīgas Dzirnavnieks” pārstāve Anita Berķe stāsta: „Vasaras ceļojumos vai pasākumos pie dabas pagatavot garšīgu un veselīgu maltīti nereti ir apgrūtinoši. Tādēļ, ņemot vērā aktīvas atpūtas specifiku, šosezon AS „Rīgas Dzirnavnieks” izstrādātais AXA sērijas produkts ir paredzēts tiem pircējiem, kam ir svarīgi ātri pagatavot veselīgu maltīti arī atrodoties ārpus mājām.”

Par AXA Ceļojumu paku

Iegādājoties AXA Ceļojuma paku, katrs pircējs saņems arī kuponus dažādiem piedāvājumiem: atlaidi biļetes iegādei uz starptautisko mūzikas festivālu „Laba Daba”, aktīvai atpūtai kompleksā „Kaķiškalns” un „Campo” laivas nomai. Savukārt ceļotājiem, kuri kā galamērķi izvēlēsies Kurzemi, būs iespēja saņemt atlaidi naktsmītnei pie jūras viesu namā „Vērbeļnieki”.

AXA Ceļojuma paka ir nopērkama „Maxima” tirdzniecības tīkla veikalos visā Latvijā.

AS „Rīgas Dzirnavnieks” ir viens no lielākajiem graudu pārstrādātājiem Baltijā. Uzņēmums ražo un pārdod graudu pārstrādes produktus – visu veidu kviešu un rudzu miltus, miltu maisījumus, pārslas, placinātus graudus un putraimus industriālajiem patērētājiem, kā arī fasēto produkciju individuālam patēriņam ar zīmoliem „Hercogs”, „Herkuless” un „AXA”. Uzņēmums ietilpst “Lantmännen” koncerna sastāvā.

A/s "Rīgas Dzirnavnieks"

x

Paroles atgadināšana