Ziņas no biznesa

"Laima" ievieš jaunākās paaudzes iepakojumu

Rita Voronkova, A/s "Laima"
14.01.2014

AS Laima uzsākusi jaunākās paaudzes iepakojuma Twistall ieviešanu Laimas šokolādes konfektēm. Laima būs Baltijā pirmais saldumu ražotājs, kas, ieviešot šo inovatīvo iepakojumu, nodrošinās lielāku konfekšu aizsardzību pret apkārtējās vides iedarbību visā konfekšu dzīves ciklā, kā arī radīs baudīšanas ērtības saldumu mīļotājiem.

Rolands Gulbis, AS Laima valdes priekšsēdētājs: "Jaunais iepakojums labāk noslēdz produktu, tas ir vieglāk atverams un aizsargā pret apkārtējās vides ietekmi. Tas dod pievienoto vērtību gan produktam, gan arī pircējiem. Iepakojums ļaus labāk saglabāt konfekšu garšas un kvalitāti."

2014. gadā jaunajā iepakojumā pircēji varēs iegādāties Laimas klasiskās sērijas konfektes Serenāde, Vāverīte un Sarkanā magone. Nākotnē tiks izskatīta iespēja Twistall iepakojumā saiņot arī citas konfektes.

Pircēju iemīļotās konfektes ir saglabājušas savu ierasto, labi atpazīstamo izskatu. Jaunais iepakojums būs ērtāks saldumu baudītājiem, jo tas būs vieglāk atverams un ērtāk baudāms - atvēršanas vieta ar bultiņu iezīmēta uz iepakojuma un daļa iepakojuma var tikt izmantota kā konfektes turētājs.

Pirmās investīcijas jaunā iepakojuma ieviešanā ir 9000 EUR.

Par AS Laima

AS Laima ir vienīgais šokolādes un lielākais saldumu ražotājs Baltijā. AS Laima šokolādi ražo no kakao pupām, neizmantojot iepirktus pusfabrikātus. Šo ražošanas metodi 1870. gadā ieviesa fabrikas dibinātājs Teodors Rigerts.

Vairāk informācijas par uzņēmumu www.laima.lv , seko līdzi jaunumiem http://www.draugiem.lv/laima/, http://www.facebook.com/LaimaSaldumi un http://twitter.com/LaimaSaldumi.

A/s "Laima"

x

Paroles atgadināšana