Ziņas no biznesa

"Skrīveru Saldumi" februārī piedāvā saviem pircējiem iegādāties jaunu šokolādes līnijas "Aspasia" gardumu

Dace Vītoliņa, SIA "Skrīveru saldumi"
05.02.2014

Tuvojoties Valentīndienai - ZEMENES baltajā šokolādē

SIA "Skrīveru Saldumi" 2014. gada februārī piedāvā saviem pircējiem iegādāties Šokolādes līnijas ASPASIA gardumu - ZEMENES baltajā šokolādē. Šim produktam ir neparastas formas kastīte. Latvijas tirgū tas ir pilnīgs jaunums! Šo produktu Latvijā uzsākām ražot pirmie, ražojam jau gadu, tikai tas bija pieejams mūsu firmas veikalos, caurspīdīgā maisiņā ar bantīti. Ideja pircējiem piedāvāt nobaudīt svaigas zemenes, kas kaltētas ar saldēšanas metodi, radās 2013.gadā. Šādā veidā apstrādājot ogu, tā ir pilnīgi dabīga un saglabā vērtīgās vielas. Pateicoties šai tehnoloģijai, kraukšķīgā ogas struktūra dos īpašu baudījumu kopā ar augstas kvalitātes balto šokolādi! Produkta kastīte jau pati par sevi uzrunā potenciālo pircēju, jo tai ir stilizēta zemenes forma, kas paspilgtina šo gardo un veselīgo gardumu. Pie katras kastītes ir piestiprināta informācijas lapiņa, lai būtu iespēja uzreiz ar lieliem burtiem izlasīt par šī neparastā produkta īpašo apstrādes procesu.

"Šo produktu jau ražojam gadu, ilgi domājām kā īpašāk to pasniegt mūsu pircējiem, beidzot ir tapusi skaista, stilizēta zemenes kastīte, ko var iegādāties kā skaistu dāvaniņu", stāsta uzņēmuma valdes locekle Iveta Audziša.

Katra jauna produkta izstrāde un ieviešana ir darbietilpīgs process, tāpēc 2013. gadā uz jauno recepšu izstrādi, iekārtu iegādi, telpu paplašināšanu un iepakojuma izstrādi, Skrīveru saldumos ir investēts ap 100 000 EUR.

"Zemenes baltajā šokolādē" ir unikāli Skrīveru saldumu gardumi. Tā būs lieliska dāvana Valentīndienā, Sieviešu dienā, citos svētkos, kā arī ikdienā, gan attiecīgi tematiskos noskaņojuma brīžos!

Par šīm konfektēm būs sajūsmā izsmalcinātu saldumu pazinēji un, protams, ka tās neatstās vienaldzīgus īstus veselīgu Saldumu Mīļotājus!

"Zemenes baltajā šokolādē" jau var iegādāties Skrīveros, Daugavas ielā 82, Rīgā, Kalnciema ielā 32 a, t/c "Origo" 1. stāvā B tunelī, un Jelgavā t/c "Pilsētas Pasāža", kā arī pie mūsu tiešās tirdzniecības menedžeriem un veikalos visā Latvijā.

SIA "Skrīveru saldumi"

x

Paroles atgadināšana