Ziņas no biznesa

Pie pircējiem nāk "Saulespuķu-linsēklu sāļais gardums"

Dace Vītoliņa, SIA "Skrīveru saldumi"
05.06.2014

SIA "Skrīveru Saldumi" 2014.gada jūnijā laida klajā pirmo Saulespuķu-linsēklu Sāļo gardumu, kas tiek ražots produktu līnijā LABAIS GARDUMS.

Saulespuķu-linsēklu sāļais gardums ir augstvērtīgs un gards produkts, kas vairs nav Salds. Sastāvā ietilpst saulespuķu sēklas, linsēklas, drupināti zemesrieksti, jūras sāls, ķiploku un čili piparu pulveris. Šis gardums arī ir roku darba izpildījums. Tas nesatur glutēnu.

"Sāļais gardums" ir veselīgs, īpašs un gards produkts: Katra sastāvā esošā sēkliņa par sevi jau ir vērtība, bet apvienojot linsēklas un saulespuķu sēkliņas kopā, daba mums sniedz iespēju baudīt veselu buķeti vērtīgu vielu un ir brīnišķīgs enerģijas un prieka avots! Katram pazīstamās saulespuķu sēkliņas nav tikai laika kavēklis, bet mazs brīnums - tās satur daudz saules enerģijas!

"Tā, kā tuvojas vasaras saulgrieži, tad gribējām iepriecināt un pārsteigt savus mīļos klientus ar kaut ko jaunu un neierastu. Kaut arī esam saldumu ražotāji, pēc pircēju vēlmes radījām "Sāļo Gardumu", kas ir papildinājums "Labo gardumu" sērijā un vasaras sezonai būs veselīga un pikanta uzkoda brīvā dabā, stāsta uzņēmuma valdes locekle Iveta Audziša.

Katra jauna produkta izstrāde un ieviešana ir darbietilpīgs process, tāpēc 2013. gadā uz jauno recepšu izstrādi, iekārtu iegādi, telpu paplašināšanu un iepakojuma izstrādi, Skrīveru saldumos ir investēts ap 100 000 EUR.

Sāļais Gardums būs īpašs draugu lokā, izbaudot kopā ar kvasu vai alu. Baudot nesteidzīgu labu pasēdēšanu draugu kompānijā, vai vienkārši sātīgas brokastis.

Saulespuķu-linsēklu sāļais gardums ir jaunākais Skrīveru saldumu gardums, kas tikko parādās Latvijas tirgū.

Vēlamies iepriecināt mūsu pircējus ar savu neparasto produktu un esam radījuši arī dzejolīti, kas atspoguļo šī produkta unikalitāti.

Esmu gardums neparasts;

Saldummīļiem neierasts.

Sāļš un pikants rumpītis!

Tavi "Skrīveru Saldumi"

Tā būs lieliska dāvana gan svētkos, gan ikdienā, gan attiecīgi tematiskos noskaņojuma brīžos!

Par šiem gardumiem būs sajūsmā veselīga dzīvesveida piekritēji un, protams, ka tie neatstās vienaldzīgus īstus gardumu cienītājus!

"Saulespuķu-linsēklu sāļos gardumus" jau var iegādāties Skrīveros, Daugavas ielā 82, Rīgā, Kalnciema ielā 32 a, t/c "Origo" 1.stāvā B tunelī, un Jelgavā t/c "Pilsētas Pasāža", kā arī pie mūsu tiešās tirdzniecības menedžeriem un veikalos visā Latvijā.

SIA "Skrīveru saldumi"

x

Paroles atgadināšana