Ziņas no biznesa

Saldējums "Pols" tagad pieejams arī vafeļu glāzītēs; ieguldīti 850 tūkstoši eiro

Linda Ļisicina, Food Union
12.06.2014

Dažādojot Latvijā iecienītākā saldējuma Pols piedāvājumu, vadošais piena pārstrādātājs Food Union ir radījis sešus jaunus Pols saldējumus vafeļu glāzītēs ar lielu saldējuma cepurīti, bagātīgām mērcēm un šokolādes glazūru. To ražošanai uzņēmums ieguldījis 850 tūkstošus eiro tehnoloģisko iekārtu iegādē un uzstādīšanā. Jaunie saldējumi tiek ražoti tikai no Latvijas piena un piedevām, kas ražotas Latvijā.

Pols vafeļu glāzītēs tiek ražots no 100% Latvijas piena, kuru Food Union ik dienu piegādā teju 1000 zemnieku saimniecību no visas Latvijas. Tāpat jaunajos Pols saldējumos izmantotas Latvijā ražotas vafeļu glāzītes, rieksti un augļi, dažādas mērces un šokolādes glazūra. Pols vafeļu glāzītēs nopērkams ar sešām garšām: plombīrs, karameļu, melleņu-kazeņu, šokolādes, zemeņu, žāvētu augļu un riekstu.

"Senākais un iecienītākais saldējums Latvijā Pols iemieso latviskās tradīcijas, bērnības atmiņas un pārliecību, ka saldējums ir dabisks Latvijā radīts produkts. Mēs ļoti lepojamies ar saldējuma Pols izcelsmi, tāpēc par Pols reklāmas sejām esam izraudzījušies Food Union piena piegādātājus," skaidro Normunds Staņēvičs, AS Rīgas piena kombināts (Food Union grupa) valdes priekšsēdētājs.

Pols saldējumi vafeļu glāzītēs jau ir nopērkami tirdzniecības tīklu Aibe, Antaris, Beta, Bravo, Depo, Elkor, Elvi, Top, Lats, Lukoil, Mego, Narvesen, Prisma, Sky, Statoil, Stockmann, Maxima veikalos un citos piemājas mazajos veikaliņos.

Jaunie Pols vafeļu glāzītēs papildina jau esošo Pols saldējumu klāstu - Pols Klasiskais, Pols plombīrs glazūrā un Pols karameļu saldējums karameļu glazūrā uz kociņa; Pols šokolādes-vaniļas saldējums un Pols vaniļas-karameļu saldējums 800ml iepakojumus; kā arī Pols retro sērijas saldējumus.

Iepriekš tika ziņots, ka arī šajā gadā saldējums ir Food Union prioritārais segments, kurā ieguldīti 3 miljoni eiro. Uzņēmuma prioritātes šogad ir kopskaitā 25 jaunu produktu ieviešana tirgū, tirdzniecības kanālu attīstība mājas tirgū Latvijā, kā arī būtisks pārdošanas apjoma pieaugums eksporta tirgos.

Food Union

x

Paroles atgadināšana