Ziņas no biznesa

Prezidentūras viesus cienā ar "kārumiem"

Linda Jākobsone, Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariāts
18.02.2015

Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariāts vienojies ar piena pārstrādes uzņēmumu SIA "Rīgas Piensaimnieks" par Latvijas piena produktu piedāvāšanu prezidentūras viesiem.

Piena pārstrādes rūpniecībai Latvijā ir senas tradīcijas, un produktu izcilo kvalitāti apliecina vairāki starptautiski apbalvojumi. Biezpiena sieriņu " Kārums ", ko ir iecienījuši cilvēki Latvijā, prezidentūras laikā varēs novērtēt arī delegāti no visas Eiropas kā vienu no produktiem, kas simbolizē Latviju. " Kārums " biezpiena sieriņus degustācijai piedāvās tirdzniecības, ekonomikas, ārlietu un lauksaimniecības ministru neformālo tikšanos laikā, kā arī citās sanāksmēs, kur tiksies ar nozari saistītas augsta līmeņa amatpersonas. Jau šobrīd ar biezpiena sieriņiem " Kārums " cienā žurnālistus, kuri pasākumu laikā strādā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā iekārtotajā Mediju centrā.

Biezpiena sieriņu " Kārums " ražo no augstākās kvalitātes vietējā piena, neizmantojot konservantus un augu taukus. Līdz ar citu " Kārums " produkciju uzņēmums biezpiena sieriņu eksportē uz vairākiem desmitiem valstu visā pasaulē. "Rīgas Piensaimnieks" pārdošanas un mārketinga direktors Renārs Bitāns apliecina: "Mēs ar lepnumu pieņēmām uzaicinājumu atbalstīt Latvijas prezidentūru Eiropas Savienībā ar " Kārums " biezpiena sieriņiem, kas ir viens no mīlētākajiem un pirktākajiem produktiem Latvijā jau vairāk kā 20 gadus. Tas apliecina Latvijā ražoto produktu augsto kvalitāti un dabiskumu."

Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē laikā no 2015.gada 1.janvāra līdz 30.jūnijam Latvijā norisināsies ap 200 dažāda līmeņa un satura pasākumu - neformālās ES ministru padomes, ekspertu darba grupas, konferences, semināri un citi pasākumi.

Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariāts

x

Paroles atgadināšana