Ziņas no biznesa

"Ilgzeem" dzērieni šā gada pasaules lielākajā pārtikas izstādē "Anuga" degustēti 8000 reižu

AgroPols
20.10.2015

Latvijas uzņēmums "Ilgzeem" ar produktiem "Iļģuciema medalus" un "Iļģuciema kvass" turpina apgūt starptautisko tirgu, šā gada 7.-11.oktobrī piedaloties pasaules lielākajā pārtikas ražotāju izstādē "Anuga".

Iļģuciema alus sērija un bezalkoholiskie dzērieni izstādē "Anuga" pārstāvēja uznēmumu ar zīmolu "Tanheiser". Sešas "Ilgzeem" medalus (medus, dzērveņu, keņepju-ingvera, ābolu, upeņu un ķiršu) un vairākas kvasa garšas apmeklētājus ļoti ieinteresēja, jo tika degustētas vairāk nekā 8000 reizes. Īpašu interesi par šiem Latvijas produktiem izrādīja pārtikas speciālisti no Centrālas Eiropas, Āzijas, ASV un Tuvajiem Austrumiem.

Pasaules lielākā pārtikas ražotāju izstāde "Anuga" notiek reizi divos gados Vācijas pilsētā Ķelnē un šogad to apmeklēja vairāk nekā 160 000 profesionāļu no 192 valstīm. Izstādē šogad piedalījās vairāk nekā 7 000 uzņēmumu no 108 valstīm.

SIA "Ilgzeem" vadība uzsver, ka jauni kontakti un eksporta attīstība ļauj uzņēmumam saglabāt darba vietas un palielināt ražošanas apjomus.

Informāciju sagatavoja Nataļja Šķēle, SIA "Ilgzeem" Mārketinga vadītāja.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana