Ziņas no biznesa

"Rāmkalnu" sukādēm zelta medaļa Maskavas izstādē "ProdExpo"

AgroPols
12.02.2016

Pārtikas ražotājs "Rāmkalni" saņēmis Zelta medaļu Maskavā notiekošajā pārtikas izstādē "ProdExpo" par produktu "Sukāžu Asorti".

"ProdExpo" ir lielākā Krievijas un Austrumeiropas pārtikas un dzērienu izstāde, kura Maskavā norisinās jau 23. reizi, no 8.februāra līdz 12.februārim. Šogad izstāde izvietota vairāk nekā 100 000 kv. m ar apmēram 2 000 dalībniekiem no 65 valstīm.

Rāmkalni izstādē piedalās ar LIAA atbalstu, Latvijas kopstendā ar vēl 9 ražotājiem.

Rāmkalnu īpašnieks Viktors Grūtups ir gandarīts par šiem panākumiem: "Labās garšas nav jātulko. Cilvēkus, kuriem garšos sukādes atradīsim visās pasaules malās. Dabīgi un veselīgi produkti cieņā ir visur. Izstādes laikā cilvēki ar lielu prieku bauda mūsu produkciju un izsakās atzinīgi. Šī zelta medaļa ir kā apliecinājums un garants patiešām labai un gardai produkcijai, kuru varam piedāvāt."

"Izstādē tikāmies ar Latvijas vēstnieci Krievijā Astru Kurmi. Viņa atzinīgi novērtēja mūsu centienus iekarot jaunus eksporta tirgus. Strādājam raženi. Ir vairāki nopietni interesenti, kuri vēlas veidot tālāku sadarbību. Tika nodibināti daudz kontaktu kā no Krievijas, tā no citām valstīm. ProdExpo izstāde ir ļoti apmeklēta, daudz cilvēku.," no izstādes ziņo Viktors Grūtups.

Rāmkalnu produktu grozā ir sukādes, pastilas, sīrupi un sulas, kā arī jaunumi - dabīgās limonādes un sukādes šokolādē. Tiek ražoti arī pelmeņi, saldējums, kūpinājumi, konditorejas un kulinārijas izstrādājumi.
"ProdExpo" ir lielākā Krievijas un Austrumeiropas pārtikas un dzērienu izstāde, kura Maskavā norisinās jau 23. Reizi. Izstāde norisinājās no š.g. 8.februāra līdz 12.februārim. Šogad izstāde izvietota vairāk nekā 100 000 kv. m ar apmēram 2 000 dalībniekiem no 65 valstīm.

LIAA organizētajā nacionālajā stendā izstādē piedalās: SIA "Daugavpils gaļas kombināts" un SIA "Rital D", kuri izstādē piedalās ar gaļas produkciju un konserviem, SIA "Enro Food" ar konditorejas izstrādājumiem, SIA "Pure Chocolate"- Šokolādes trifeles, SIA "Velte L"- garšvielas un piedevas, sukādes, sīrupi, SIA "Rāmkalni Nordeco" - sukādes, sīrupi, "Jaunkrasts"- galda bietes, SIA "Kronis"ar augļu un dārzeņu pārstrāde, konservācija un SIA "L.Ē.V." stendā piedāvājot ekstraktus pārtikas rūpniecībai.

Izstādē ar saviem stendiem piedalās arī Biedrība „Rīgas Šprotes" (Biedrība "Rīgas šprotes", SIA "Unda", SIA "Rānda", SIA Sabiedrība IMS, AS "Brīvais Vilnis", SIA Gamma-A", SIA "Līcis-93", SIA "Karavela", AS "VenstpilsVZKK"), SIA Zentenes zivju kombināts, Food Union, SIA Pērnes L.

Informācijai:

Neraugoties uz Krievijas noteiktajiem importa ierobežojumiem, tā joprojām ir viens no Latvijas lielākajiem eksporta partneriem pārtikas sektorā, turklāt ierobežojumi neskar visus mūsu ražotājus un nozares. Šobrīd Latvijas uzņēmumi piedalās starptautiskajā izstādē "ProdExpo" Maskavā, kur iespējams atrast iepircējus ne vien no Krievijas, bet arī citām NVS valstīm.

Informāciju sagatavoja Uldis Janušs, "Rāmkalni" Mārketinga projektu vadītājs.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana