Ziņas no biznesa

Latvijā ražoto graudaugu pārslu zīmols "Milzu!" par 40% audzē apgrozījumu

AgroPols
18.10.2016

Šogad graudaugu pārslu ražotājs MILZU! pirmajos septiņos mēnešos salīdzinājumā ar aizvadītā gada attiecīgo periodu palielinājis apgrozījumu par 40%, divu gadu laikā pakāpeniski audzējot arī sniegumu eksporta tirgos un sasniedzot 25% no kopējā apgrozījuma, kur būtiska nozīme bijusi tieši bioloģiskās graudaugu pārslu līnijas ieviešana aizvadītā gada beigās.

MILZU! saimnieks Enno Ence: "Jaunu eksporta tirgu izpēte, kā arī esošo stiprināšana ir bijusi viena no MILZU! komandas prioritātēm šī gada laikā. Šī gada pirmajos septiņos mēnešos esam palielinājuši ne tikai kopējo apgrozījumu, bet arī 4 reizes palielinājuši eksporta apjomus salīdzinājumā ar aizvadīto gadu. Kad runājam ar mūsu eksporta partneriem, viņus uzrunā gan tas, ka mēs varam piedāvāt bioloģisko graudaugu pārslu līniju, gan arī pārdomātais iepakojuma koncepts, kas uzturvielām bagātīgās pārslas ļauj godam rindot veikalu plauktos."

Šobrīd MILZU! graudaugu pārslas tiek eksportētas jau uz Igauniju, Lietuvu, Poliju, Baltkrieviju, Apvienoto Karalisti un Izraēlu. Tieši šobrīd eksporta paplašināšanas nolūkos MILZU! komanda atrodas starptautiskā izstāde "SIAL 2016" Parīzē - lielākajā pārtikas inovāciju izstādē pasaulē, pārstāvot Latviju bioloģiskās produkcijas stendā, ko nodrošina Agroresursu un ekonomikas institūts (AREI) ar Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstu.

MILZU! piedāvā 11 dažādus graudaugu pārslu veidus - MILZU! Prieks, MILZU! Prāts, MILZU! Veiklums, MILZU! Spēks, MILZU! Rudzi ar medu, MILZU! Rudzi ar smiltsērkšķi, MILZU! Rudzi ar dzērvenēm un 4 BIO sērijas pārslu veidus.

SIA MILZU! ir ģimenes uzņēmums, kas ražo pilngraudu brokastu pārslas no Baltijas reģionā iegūtām sastāvdaļām. Uzņēmums nodarbina 10 cilvēku komandu. 2015. gada apgrozījums sasniedza 525 tūkstoši eiro.

Informāciju sagatavoja Enno Ence, SIA "MILZU!" saimnieks.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana