Ziņas no biznesa

"Maxima Latvija" aicina izvēlēties Latvijā ražotus produktus

Zane Udrase, Maxima Latvija
04.11.2016

Uzņēmums "Maxima Latvija" aicina iedzīvotājus šo sestdien, 5.novembrī, doties uz K.Ulmaņa gatvi 88a, Rīgā, kur lielveikala stāvlaukumā no plkst.13:00-16:00 norisināsies Latvijā ražotās produkcijas degustācijas pasākums "Garša, kas dzimusi Latvijā".

Pasākumā savus produktus iedzīvotājiem degustācijām piedāvās "Rēzeknes gaļas kombināta", "Ramatas Plus", "Grats G", "Oskara Grīnberga desu fabrikas", "Kurzemes Gaļsaimnieka", "Siera ražotnes", "MIREDO", "ADUGS Productions", "Siguldas maiznieka", "Baltās Naktis", "Maiznīca Flora" un "Food Union" pārstāvji.

"Šādu degustāciju pasākumu "Garša, kas dzimusi Latvijā" uzņēmums "Maxima Latvija" organizē pirmo reizi. Ar šo pasākumu vēlamies palīdzēt ražotājiem popularizēt vietējos produktus, kā arī sniegt iespēju iedzīvotājiem iepazīt, nogaršot un iemīlēt šos produktus, lai tie ikdienas maltītēs ieņemtu vēl nozīmīgāku lomu," norāda "Maxima Latvija" komercdirektors Viktors Troicins.

"Šoreiz pasākumā savus produktus prezentēt aicinājām gaļas, piena un maizes produktu ražotājiem. Taču turpmāk plānojam rīkot šādus regulārus pasākumus, kurā aicināsim piedalīties arī citus vietējos ražotājus," turpina V.Troicins.

Novembris ir valsts svētku mēnesis, tādēļ pasākumā ikviens varēs ne tikai iepazīt vietējo produkciju, bet arī baudīt svētku koncertu, nodot video sveicienu Latvijai svētkos, kā arī piedalīties dažādās radošās darbnīcās.

Koncertā piedalīsies kurzemnieku lepnums "Suitu sievas", ne tikai Zemgalē, bet visā Latvijā iemīļotais mūziķis Žoržs Siksna, latgaļu dzīvespriecīgā grupa "Borowa MC" un brīnišķīgie Vidzemes dejotāji no tautu deju ansambļa "Uguntiņa". Ģimenisko pasākumu vadīs TV un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, bet tā atklāšanā uzrunas teiks Zemkopības ministrijas parlamentārais sekretārs Ringolds Arnītis un "Maxima Latvija" komercdirektors Viktors Troicins.

Maxima Latvija

x

Paroles atgadināšana