NVO ziņas

Latvijas Agronomu biedrības valdes sēde

Austra Silmale, AgroPols
24.07.2009

Šāgada 8. jūlija Latvijas Agronomu biedrības (LAB) valdes sēdē tika lemts par atjaunotās Latvijas Agronomu biedrības pirmā prezidenta, LAB Goda prezidenta Jāņa Ausekļa piemiņas saglabāšanu. Valde vienojās par to, kādam jābūt Jāņa Ausekļa kapa piemineklim. Nākamajā gadā biedrības žurnālā „Zeme un Tauta” paredzēts ievietot rakstu par Jāni Ausekli un pēdējo interviju ar viņu, kas bija publicēta 2009. gada 7. februārī laikrakstā “Staburags”.

Nākamais gads ir arī Jāņa Ausekļa astoņdesmitās dzimšanas dienas gads. LAB valde paredzējusi izdot viņam veltītu grāmatu ar studiju biedru un darba kolēģu, LAB atjaunošanas līdzgaitnieku, draugu un visu citu personu atmiņām. Grāmatā paredzēts apkopot arī J. Ausekļa nozīmīgākās publikācijas žurnālos, presē, biedrības izdevumos un citur. Valde aicina visus, kuri vēlas līdzdarboties grāmatas veidošanā, materiālus iesniegt līdz šāgada novembrim.

Sēdē tika lemts arī par kandidāta izvirzīšanu konkursa “Sējējs” nominācijai „Par mūža ieguldījumu”.

R. Heniņš informēja valdi, ka biedrības zemes īpašuma nomnieks SIA “Burtnieku zirgaudzētava” biedrībai parādā zemes nomas maksu par 2008. gadu. Tika nolemts precizēt līgumu ar nomnieku, lai panāktu nomas maksas saņemšanu laikā.

R. Heniņš informēja, ka pabeigta jaunā biedrības zīmola izstrāde, un to var izmantot biedrības veidlapu, Atzinības rakstu un citu dokumentu izgatavošanai.

Valde nolēma pasteidzināt biedrības mājaslapas izveidošanu.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana