NVO ziņas

LOSP izbraukuma sapulcē Daugavpils novadā

AgroPols
27.05.2011

Ambeļu pagastā Daugavpils novadā notika Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes pārstāvju ikmēneša sapulce, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja organizācijas pārstāvji.

LOSP valde un LOSP izpilddirektore Indra Cimermane informēja klātesošos par galvenajiem secinājumiem no martā notikušā pieredzes apmaiņas brauciena uz Portugāli. Tāpat tiks diskutēts par Portugāles lauksaimnieku jumta organizācijas "Portugāles Lauksaimniecības konfederācija" darbību un labas prakses piemēriem, kuru ieviešana būtu lietderīga arī Latvijā.

Savukārt Zemkopības ministrijas parlamentārais sekretārs Armands Krauze stāstīja par vizīti Vācijā un gūtajām atziņām, kas attiecas uz Vācijas Lauksaimniecības kameras darbību un labās prakses piemēriem.

LOSP sanāksmē tika aizsākts septiņu pasākumu cikls, kur dažādu lauksaimniecības apakšnozaru eksperti novērtēs savas nozares attīstību, pētīs problēmas un kopīgi, sadarbojoties ar pārējām nozarēm, radīs risinājumus.

Biedrības "Latvijas Biškopības biedrība" izpilddirektore Rita Bartuševica ziņoja par biškopības nozares novērtējumu, problēmām un risinājumiem. Savukārt Latvijas lauku tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" pārstāve Antra Damberga pastāstīja par lauku tūrisma nozares attīstību.

Pēc sanāksmes notika talka, kurā LOSP biedri sagatavoja Ambeļu pagasta "Latgaliešu kultūras centra" augļu dārza iekārtošanas vietu.

AgroPols

x

Paroles atgadināšana