NVO ziņas

Aicina balsot par īsfilmu konkursa «Lauksaimniecība pēc desmit gadiem» dalībnieku darbiem

Sarmīte Babāne, Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP)
20.01.2012

Informatīvās kampaņas „Kopējā lauksaimniecības politika – rītdiena sākas šodien“ ietvaros Latvijas lauksaimnieku organizācijas biedrība „Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome“ un biedrība „Zemnieku saeima“ aicināja jauniešus piedalīties video konkursā „Lauksaimniecība pēc desmit gadiem“. Labākos konkursa darbus ikviens var novērtēt un nobalsot par savu simpātiju mājas lapā www.diena.lv sadaļā „Lauksaimniecība pēc 10 gadiem“.

Jaunieši video īsfilmās attēlojuši gan Latvijas lauku nākotni, gan snieguši savu redzējumi, kā attīstīsies lauksaimniecība visā pasaulē. Daži dalībnieki piedāvājuši ļoti radošu skatījumu, video īsfilmā parādot, ka pēc desmit gadiem cilvēki ar lauksaimniecību nodarbosies ne vien uz Zemes, bet arī uz citām planētām.

Konkursa dalībnieku darbus var noskatīties http://www.diena.lv/lauksaimnieciba-pec-desmit-gadiem/verte-video . Par savu simpātiju ikviens var nobalsot līdz 25. janvārim.

Konkursa uzvarētājs balvā iegūs jaunu planšetdatoru „iPad2“, savukārt pārējie dalībnieki saņems veicināšanas balvas – aktīvās atpūtas iespējas no „Weekendbox“.

Uzvarētāju apbalvošana notiks kampaņas „ Kopējā lauksaimniecības politika – rītdiena sākas šodien!“ noslēguma konferencē 2012. gada 26. janvārī Jelgavā, Latvijas lauksaimniecības universitātes aulā.

Konkursu „Lauksaimniecība pēc desmit gadiem“ rīko biedrības „Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome“ un „Zemnieku saeima“. Līdz 2011. gada 12. decembrim ikviens jaunietis vecumā no 12 līdz 18 gadiem tika aicināts sagatavot video, parādot, kāda, viņaprāt, izskatīsies lauksaimniecība pēc desmit gadiem, un augšuplādēt video laikraksta „Diena“ interneta portālā www.diena.lv sadaļā „Lauksaimniecība pēc desmit gadiem“. Konkursantu darbus vērtēja žūrija, kuras sastāvā bija pārstāvji no „Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes“, „Zemnieku saeimas“, „Jauno zemnieku kluba“ un profsionāli video speciālisti.

Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP)

x

Paroles atgadināšana