Tirgus (TCA)

Ikgadējais Spices Lauku labumu tirdziņš - atveras Lieldienās


02.04.2010, 10:00, T/c Spice, Rīgā

Ikgadējo Lauku labumu tirdziņu pie t/c Spice šogad atklās Lieldienās - 2.aprīlī plkst.10:00, un tas strādās līdz pat rudens salnām. Atkal varēs iegādāties svaigus un veselīgus produktus tieši no Latvijas zemniekiem. Lauku labumu tirdziņa apmeklētāji varēs uzņemt pavasara vitamīnus no iegādātiem svaigiem un garšīgiem pašmāju zemnieku produktiem – Vai iepirkt skaistas un derīgas lietas no daiļamatniecības meistardarbu, rokdarbu un mājsaimniecības preču tirgotājiem


Ikgadējais Spices Lauku labumu tirdziņš - atveras Lieldienās

Ikgadējo Lauku labumu tirdziņu pie t/c Spice šogad atklās pavasara skaistākajos svētkos – Lieldienās, un tas turpinās pulcēt zemniekus un pircējus līdz pat rudens salnām.

„Spices apmeklētāji ir ļoti iecienījuši Lauku labumu tirdziņus, jo tajos iespējams iegādāties svaigus un veselīgus produktus tieši no Latvijas zemniekiem. Lauku labumu tirdziņa apmeklētājiem būs iespēja uzņemt pavasara vitamīnus no iegādātiem svaigiem un garšīgiem pašmāju zemnieku produktiem – zaļumiem, sieriem, augļiem, piena, dārzeņiem, garšaugiem, medus, smiltsērkšķu produktiem, konditorejas izstrādājumiem, žāvējumiem un svaigiem zvejas produktiem. Tāpat tirdziņā varēs sastapt arī daiļamatniecības meistardarbu, rokdarbu un mājsaimniecības preču tirgotājus,” informēja Iveta Lāce, tirdzniecības centra Spice direktore.

Tirdziņš apmeklētājiem būs atvērts Lieldienās – 2., 3. un 4. aprīlī no plkst. 10:00 līdz 17:00. Sākot no 9. aprīļa tas strādās katru piektdienu no plkst. 15:00 līdz 19:00 un katru sestdienu no plkst. 10.00 līdz 17:00 līdz pat 30. oktobrim.

Sineta Šmite no Ragaciema, kas tirdziņā piedāvās žāvētas un kūpinātas zivis, atzīst: “Šobrīd ir tā – lai kaut ko varētu nopelnīt, jāstrādā daudz vairāk kā iepriekš. Piedāvājam zivju produktus par zemāku cenu, taču palielinām produkcijas apgrozījumu. Tirgosim kūpinātus zušus, nēģus, reņģes, salakas, lašus, karpas un skumbrijas ar sieru, papriku, ķiplokiem....Man patīk pie Spices , jo te vienmēr ir daudz pircēju. Mani svaigie produkti un plašais sortiments pievilina pircējus.”

Uzņēmums „Latvijas jēri” tirdziņā piedāvās svaigu jēra gaļu, kā arī citus jēra gaļas produktus – vītinātu gaļu, desas, kā arī aitādas izstrādājumus, piemēram, sildošās jostas un cepures, informē uzņēmuma pārstāvji. Skrīveru mājražotāji tirgos sierus ar mandelēm, ķimenēm, dillēm. Īpaši iecienīts ir Lieldienu dzeltenais siers pavasara saules krāsā. Tāpat pircēji, gluži kā bērnībā, varēs baudīt mājas saldējumu, ceptas vafeles un eklērus, ko piedāvās SIA „Rozīne”!

Ziņas par tirdziņa dalībniekiem un nopērkamajiem produktiem, tiks apkopotas īpašā Lauku labumu tirdziņa blogā skat. http://laukulabumi.wordpress.com/.

Papildus informācijai zvaniet vai rakstiet:

Maija Trikule

Prospero, sabiedrisko attiecību aģentūra

E-pasts: maija.trikule@prospero.lv

Tālr.: 67039769; Mob. tālr.: 22076439



Atbildīgais
T/c Spice

Izziņas
Olita Mestere
t.67808480; e – pasts: olita.mestere@spice.lv

AgroPols

x

Paroles atgadināšana