ATR-2019

ANAVALa aicinājumam iziet ielās atsaukušies maz ļaužu

Anderss Beverens, AgroPols
23.01.2021

.


Dzīvo mums te Rīgā tāds Kirils. Kurš rullīšus taisa. Pamatspecalizācija - militārā tehnika, kara lietas un, pēdējā laikā, arī visai spēcīgs akcents uz politiku, kurā tēlo pilnīgi objektīvu novērotāju. Un, kaut diezgan izteikti no krievu impērisma pozīcijām, un ar ļoti vāju izpratni par demokrātijas mehānismiem un to atšķirību no autoritārisma, kopumā viņam pat izdodas būt gana nepatīkami objektīvam konkrēto procesu un faktu atspoguļojumā un novērtējumā.
 
Galvenā ziņa šeit: maz to ļaužu šodien ielās. Un, atvērām acīm skatoties, viņam ir taisnība.
 
Tajā valstī tauta mierīgi sagremo, ka vara nogalina cilvēkus, ka valstī melīga krimināla banda totāli sagrābusi varu savās rokās. Ekonomisko, likumdošanas, vēlēšanu, tiesu, policejisko. Radot sistēmu, kurā bez mazākās šaubas (ja kaut viens tādu publiski būtu paudis - YT būtu pilns ar šādām ziņām) desmiti tūkstoši cilvēku policistu un iekšējā karaspēka formās iziet ielās kā roboti - gan vizuāli savās zvīņainajās aizsargbruņās un ķiverēs, gan mentāli - viņiem saka un viņi iet. Iziet aizstāvēt cilvēku, kas radījis jaunu totalitāro sistēmu, patiesībā, iespējams, vēl totalitārāku kā bija 30.to gadu Vācijā. Totalitārāku, jo fiziskā spēka varas ar tās koncentrācijas nometnēm vietā lietota "maigā informācijas vara" ar tikai dažiem desmitiem slepus nogalinātu citādi domājošo.
 
Radījis sistēmu, kurā arī šiem robotveidīgajiem puišiem patiešām atstāta tikai biorobota loma.
 
Un daudzi to apraksta ar komentāriem, ka viņi sargā likumu, novērš pilsoņu karu, saglabā tiesisku valsti.
Tauta mierīgi sagremo, ka vara radījusi sistēmu, kurā cilvēkiem šķiet pieņemami, ka džekam imperatoram pieder ne tikai kāda pils, bet patiesībā visa valsts, jo viņš taču pacēlis valsti no ceļiem.
- Radījusi sistēmu, kurā pilsoņu vairākums mierīgi sagremo, ka viņu līdzpilsoni un vēl dažus citus tā mierīgi nogalina - jo tie taču ir aģenti un liberasti, kas nostājušies pret tautas patiesajām nacionālajām vērtībām.
Un vara pat vairs netaisnojas ne par ko - ne par nogalināšanu, ne par "pili", nerunājot par kaut kādiem Panamas papīriem.
- Sistēmu, kurā tauta pat nesaprot, ka šodienas ielu pastaigas patiesībā nebija par ANAVALu, bet par sevi. Savām tiesībām nebūt par huntai piederošiem biorobotiem. Dzimtļaudīm. Faktiski - vergiem.
- Sistēmu, kurā vairs faktiski nav neviena, kas kā līderis varētu reāli nostāties PRET - daļa ir nogalināti, daļa nopirkti, un daļa - atstājusi valsti.
- Sistēmu, kura saprot, ka patiesībā pat nevajag vairs ierobežot brīvdomību un vārdbrīvību. Jo ieklausīties tajā nav gatavi vairāk kā 10-20% valsts iedzīvotāju, bet uz jelkādu aktīvu rīcību nav gatavi vairāk par 5%.
 
Un tādu pat, kā, skatoties uz polittehnoloģiskajiem piemēriem, daži veido pie mums, kad valdība melīgi iesniedz, Saeima apstulbota akceptē likumus, kas arī mierīgi sagrauj sabiedrības normālas organizācijas pamatus. Un, pats sevi par tādu nosaucis, mīkstmiesīgais Valstsgriba mierīgi tos izsludina, piešķirot Saeimas produktam likuma spēku. Pakrata ar pirkstu un izsludina...

AgroPols

x

Paroles atgadināšana